ΗΠΑ: Άθεοι προτρέπουν να γιορτάζονται τα Χριστούγεννα χωρίς Χριστό

Με μια ψηφιακή διαφημιστική πινακίδα και χρησιμοποιώντας κινούμενα γραφικά οι άθεοι στην Αμερική προσπαθούν να μεταδώσουν το δικό τους αρνητικό μήνυμα για την εορτή των Χριστουγέννων. Το μήνυμα αναφέρει ότι «κανείς» δεν χρειάζεται τον «Χριστό» στην διάρκεια των Χριστουγέννων. 
Η ψηφιακή πινακίδα ρωτά «ποιος χρειάζεται τον Χριστό κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων;». Η απάντηση για τους άθεους είναι «κανείς!».
Ο David Silverman πρόεδρος των άθεων δήλωσε ότι αυτό το έτος ξεκίνησαν μια νέα παράδοση. «Μην πηγαίνετε στην εκκλησία γιατί μπορεί να σας μισούν. Εάν πάτε μπορεί να γεμίσετε ενοχές, ενώ θα μπορούσατε να περάσετε τον χρόνο σας με τους φίλους σας και τις οικογένειες σας» σημείωσε ο Silverman.
Πολλές από τις λεγόμενες παραδόσεις στην Αμερική για τα Χριστούγεννα είναι ξένες προς το χριστιανικό πνεύμα. Συνήθως προέρχονται από παγανιστικά και ειδωλολατρικά κατάλοιπα. 
Πέρσι μια κοινωνική ομάδα διαμαρτυρήθηκε για μια πινακίδα των άθεων για τα Χριστούγεννα που αναφερόταν ότι ο Χριστός είναι «Άχρηστος σωτήρας» . 
Η ψηφιακή πινακίδα έχει προγραμματιστεί να τρέχει κάθε 15 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να υπάρχει διαμάχη μεταξύ άθεων και χριστιανών στην συγκεκριμένη οδό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: