Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε επειδή θέλω να είμαι Ελληνίδα και τα παιδιά μου να μαθαίνουν ελληνικά!


σχόλιο Γ.Θ : Αναλογιστείτε τι θα συμβεί, όταν θα κυβερνήσουν οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ...
Μην σκανδαλιστείτε, αλλά προσωπική μας γνώμη είναι ότι πρέπει να κυβερνήσει για δύο λόγους.
1ον Γιατί μόνο έτσι θα απομυθοποιηθεί η "ιερή αγελάδα" του κοινοβουλευτισμού, που λέγεται Αριστερά με τα εγκλήματα που θα διαπράξει και...

2ον Γιατί μόνο με το κυνηγητό και νέο διωγμό που θα κηρύξει στην Έκκλησία (και ενδεχομένως στη άρχουσα) εκείνη (κλήρος και λαός), επιτέλους θα ξυπνήσει και θα αγωνιστεί, αν δεν θέλει να εξαφανιστεί... Θυμηθείτε ότι η Εκκλησία όταν διώκεται δυναμώνει.

«Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης», τόνισε η Σαμπιχά Σουλεϊμάν, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο, την αποπομπή της από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οζμάν Ουμίζ.
Ανέφερε πως ουδέποτε παραιτήθηκε και πως ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, της ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας τη σχετική απόφαση, χωρίς να της εξηγήσει το λόγο.
«H Kεντρική Επιτροπή ψήφισε υπέρ εμού, ήταν πολύ ξαφνικό… ναι, με απέπεμψαν, τόνισε η κ. Σουλεϊμάν.
Κατήγγειλε πως πριν από κάποια χρόνια δέχθηκε επίθεση από ανθρώπους τουρκικής καταγωγής ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το αν θα ασχοληθεί ή όχι ξανά με την πολιτική: «θα το δούμε στην πορεία αν θα ξαναασχοληθώ με την πολιτική εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν ελληνικά και να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία» υπογράμμισε.

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6438.html 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: