ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (ΒΙΝΤΕΟ)


0_897f4_adbb8541_L
από την τελευταία σφαγή αμάχων στο Petrovsky του Ντονετσκ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Στις 2 Αυγούστου βομβαρδίστηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις ο συνοικισμός Petrovsky του Donetsk.Χτυπήθηκε ανελέητα αστική ζώνη πυκνοκατοικημένης περιοχής.Αρχικά είχε γνωστοποιηθεί ο θάνατος 3 πολιτών αλλά αργότερα ανακοινωθέν της πολιτοφυλακής έκανε λόγο για 6 αμάχους. «Ο εχθρός είχε υποστεί βαριές απώλειες.Στην περιοχή Petrovsky κατά την διάρκεια του βομβαρδισμού στα νοτιοδυτικά της πόλης σκοτώθηκαν 6 αμάχοι.Στα θύματα συγκαταλέγεται και ένα κορίτσι” ανακοινώνει το γραφείο τύπου των ρωσόφωνων. (pravda.ru 3/08/14)

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο βομβαρδισμός στην περιοχή Obstrelcentral′noj του Petrovsky άρχισε γύρω στις 16 h 00.Μεταξύ των πολιτικών στόχων που βομβαρδίστηκαν συμπεριλαμβάνεται το σχολείο n° 101 και κατοικίες. Έσπασαν τζάμια ενώ σε σπίτια κοντά στο σχολείο εκδηλώθηκε πυρκαγιά.Υπήρξαν θύματα. (dialog.ua 3.08.14)ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ


 H πολιτοφυλακή της Λαικής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ ανέφερε ότι μετά τις μάχες το βράδυ του Σαββάτου κατόρθωσαν οι δυνάμεις της επιτυχώς να απωθήσουν από τα προάστια του Ντόνετσκ τον ουκρανικό στρατό.

από την ίδια σφαγή γυναικόπαιδων
από την ίδια σφαγή γυναικόπαιδων

” Στις 2 Αυγούστου το βράδυ οι εχθρικές δυνάμεις εξαλείφθηκαν από τις περιοχές Marinka και Aleksandrovka. Στις απώλειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων συμπεριλαμβάνονται και 2 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού “αναφέρει στο twitter o λογαριασμός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.Στη Marinovka συνεχίζονται σφοδροί βομβαρδισμοί. (Odnarodyna)

το σχολείο 101
το σχολείο 101

dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: