Οι ισλαμοφασίστες “χτύπησαν” τον Δράκο. Μακελειό στην Κίνα από βομβιστικές επιθέσεις.

ΚΙΝΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ.

Πέντε εκρήξεις σημειώθηκαν την Κυριακή σε τρία διαφορετικά σημεία της Σιντζιάνγκ, τρεις από τις οποίες σε εμπορικό κέντρο της περιφέρειας Λουντάι, στο νότο, περί τα 360 χλμ. από το Ουρούμτσι, την πρωτεύουσα της περιφέρειας.


Τα γεγονότα αυτά επισπεύδουν την δημιουργία ομάδας ταχείας επέμβασης στην οποία θα συμμετέχουν 11,000 άνδρες, κυρίως από Ρωσία και Κίνα. Μία συνεργασία που θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβει και την Ελλάδα, δεδομένου του κινδύνου που ελλοχεύει από την ανάπτυξη ισλαμοφασιστικών οργανώσεων στην Θράκη, την Αθήνα αλλά και αγροτικές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή της χώρας μας είναι ελάχιστου κόστους, σε αντίθεση με τα θηριώδη προγράμματα που εκπονούμε λόγω νατοϊκών ή άλλων υποχρεώσεων, που ελέω τουρκίας, στις καταστάσεις που έρχονται θα είναι παντελώς άχρηστα.

Αντίθετα, μία ομάδα ταχείας επέμβασης με άρτια εκπαιδευμένους άνδρες που θα ενεργοποιείται στην παραμικρή προσπάθεια αποσταθεροποίησης εντός Ελληνικού εδάφους, θα αποτελέσει το ισχυρότερο αντίδοτο στους σχεδιασμούς των ισλαμοφασιστών.

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: