ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ισλαμιστής πα-τέρας σκοτώνει την «μοιχαλίδα» κόρη του ενώ εκείνη τον εκλιπαρεί να την αφήσει να ζήσει


πατερασΜία νεαρή γυναίκα στη Συρία, η οποία κατηγορούνταν για μοιχεία, λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους τζιχαντιστές της ISIS. Τραγική λεπτομέρεια: ο πατέρας της ήταν αυτός που πέταξε την «χαριστική πέτρα» εναντίον της κόρης του.


Το βίντεο ξεκινάει με την στιγμή που η άτυχη γυναίκα ακούει τις κατηγορίες που τη βαραίνουν από έναν τζιχαντιστή της ISIS.

Σύμφωνα με τη Σαρία, οι γυναίκες που κατηγορούνται για μοιχεία -ασχέτως αν δεν υπάρχουν στοιχεία- πρέπει να θανατωθούν με λιθοβολισμό.

Στη συνέχεια, η μελλοθάνατη εκλιπαρεί τον πατέρα της να την συγχωρήσει, αλλά εκείνος αρνείται και μάλιστα της ρίχνει την τελευταία πέτρα πριν εκείνη ξεψυχήσει.

Την ώρα που τη λιθοβολούν η γυναίκα ακούγεται να ουρλιάζει από τον πόνο, αλλά κανείς από τους παριστάμενους δεν μοιάζει να συγκινείται.Ούτε καν ο ίδιος της ο πατέρας, που πιθανότατα είναι υπερήφανος που εφαρμόζει πιστά τους νόμους του Ισλάμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κτηνώδη ισλαμικό νόμο, δεν χρειάζεται κάποια γυναίκα να έχει εξωγαμιαία σχέση για να κατηγορηθεί για μοιχεία. Όσες γυναίκες έχουν βιαστεί ή όσες ζητούν διαζύγιο επειδή κακοποιούνται, θεωρούνται επίσης μοιχαλίδες…


Hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια: