Οι αναρχικοί γέμισαν αφίσες & άνοιξαν “βεντέτα” με τον Μητροπολίτη Πειραιώς.


σχόλιο Γ.Θ : Τα φασιστοειδή του αναρχισμού στις υπηρεσίες της Νέας Τάξης και των μυστικών υπηρεσιών για άλλη μια φορά.
Ας μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ ότι τα καθάρματα του αναρχισμού συνέβαλαν όσο κανείς στο να ανέλθει στην εξουσία ο εκλεκτός της αμερικής Jeffrey Παπανδρέου.

Με υβριστικού περιεχομένου αφίσα αντιεξουσιαστές καταφέρονται κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ!Διαβάστε το σχετικό κείμενο της αφίσας:


“ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ:
ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ
Η φήμη του Σεραφείμ έχει κατά πολύ ξεπεράσει τα όρια του Πειραιά. Ο μητροπολίτης μας κάνει γνωστό τον εαυτό του κυρίως μέσω του ρατσιστικού, εθνικιστικού και ομοφοβικού εμετού που κάθε τόσο ξερνάει μέσω των media. Κάνει κοινές μηνύσεις μαζί με χρυσαυγίτες βουλευτές σε θεατρική παράσταση, εξισώνει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστεία και τη κτηνοβασία, ευλογεί το Σαμαρά να διώξει τους μετανάστες από τη χώρα, εξυψώνει σε κάθε ευκαιρία την αξία του “ορθόδοξου ελληνικού έθνους”. Δεν μένει όμως μόνο σ’ αυτά. Αν χρειαστεί, θα βάλει πλάτες στον υποψήφιο δήμαρχο της αρεσκείας του, θα κάνει αντικομμουνιστικό κήρυγμα σε απείθαρχους μαθητές στο Ζάνειο σχολείο και θα πάρει θέση για υποθέσεις στημένων αγώνων.
Θα μπορούσε να είναι απλά ένας γραφικός, αντιθέτως, η στάση και η συμπεριφορά του τον συνιστούν άξιο διάδοχο του Καλλίνικου ως ο πειραϊκός εκπρόσωπος του μηχανισμού του βαθέος κράτους που ονομάζεται Ελληνική Εκκλησία. Ενός μηχανισμού που, εκτός του ότι αποτελεί βασικό ιδεολογικό πυλώνα της ακροδεξίας ιδεολογίας στη χώρα, δρα και με όρους μαφίας, καθώς αφοσιώνεται στη διαχείρηση των τεράστιων εκτάσεων που κατέχει στο σύνολο της επικράτειας. Με λίγα λόγια, έχουν τις μπίζνες στο μυαλό και το μυαλό στις μπίζνες.
Να στείλουμε στο διάολο το συρφετο του παπαδαριού και τα συμφέροντά του. Τα δικά μας συμφέροντα βρίσκονται κόντρα στην εκκλησία, το κράτος, τις μαφίες, τα αφεντικά και τους φασίστες. Και δε γουστάρουμε καθόλου να τα διαπραγματευτούμε.”

αντιφασιστική συνέλευση πειραιά.
http://www.makeleio.gr/?p=198281 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: