Η Μέρκελ Στηρίζει τους Μουσουλμάνους Εισβολείς και Σοκάρει: «Η Γερμανία Δεν Ανήκει Στους Γερμανούς…»Η Μέρκελ Στηρίζει τους Μουσουλμάνους Εισβολείς και Σοκάρει
ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ… ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ… ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ<!–more–>
«Οι Γερμανοί είναι αλαζόνες. Η Γερμανία δεν ανήκει στους Γερμανούς. Οι Γερμανοί δεν αξίζουν τη Γερμανία»… λέει η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ, υποστηρίζοντας απροκάλυπτα τους μουσουλμάνους εισβολείς που κατακλύζουν την Ευρώπη.
Η Μέρκελ επιπλήττει τους Γερμανούς πολίτες που έχουν τρομοκρατηθεί από την ξαφνική μαζική ισλαμική διείσδυση στη χώρας του – μια άτακτη είσοδο εκατομμυρίων – κυρίως ανδρών – εγκληματιών, βιαστών κακοποιών και τρομοκρατών, η πλειοψηφία των οποίων δεν είναι καν από τη Συρία.
Η Μέρκελ λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν όρια στη Γερμανία για τη μετανάστευση από τη μουσουλμανική Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Δεν τα έντυπα των αιτήσεων, καμία απόδειξη – όποιος μπορεί παίρνει χιλιάδες δολάρια συν πρόσβαση στο υπάρχον κράτος πρόνοιας της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: