Ο Πούτιν παρασημοφόρησε βουλευτή ο οποίος συνέταξε τον νόμο κατά της ομοφυλοφιλίας.


σχόλιο Γ.Θ :  Όσο μεγαλώνει το μίσος και ο πόλεμος της αντίχριστης τάξης πραγμάτων κατά του Πούτιν, άλλο τόσο πρέπει να μεγαλώνει και η προσευχή μας για την Ρωσία και τον ηγέτη της.


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν παρασημοφόρησε «για το ευσυνείδητο έργο του» τον βουλευτή Βιτάλι Μιλόνοφ, συντάκτη του νόμου ο οποίος ποινικοποιεί την ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα» σε ανήλικους.
Ο κ. Μιλόνοφ, ο οποίος είναι μέλος της περιφερειακής Βουλής της Αγίας Πετρούπολης, ήταν μεταξύ πολλών προσωπικοτήτων που παρασημοφορήθηκαν από τον πρόεδρο της χώρας «για την κοινοβουλευτική δράση τους και το ευσυνείδητο έργο τους επί πολλά χρόνια».
«Είμαι πολύ υπερήφανος, αισθάνομαι σαν κάποιος να μου έδωσε μια προκαταβολή την οποία πρέπει να αποπληρώσω εργαζόμενος ακόμη πιο σκληρά», είπε ο βουλευτής μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο κ. Μιλόνοφ ήταν εκ των συντακτών του νόμου που καταδικάζει κάθε ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα» σε ανηλίκους, ο οποίος επικρίθηκε από πολλές Δυτικές χώρες. Είναι επίσης γνωστός για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς εναντίον των ομοφυλόφιλων. Αρκετές φορές έχει ζητήσει να ιδρυθεί «αστυνομία ηθών» στην Αγία Πετρούπολη και έχει οργανώσει «επιδρομές» σε γκέι μπαρ της πρώην αυτοκρατορικής πρωτεύουσας.
Πρόσφατα, ο βουλευτής ζήτησε να κλείσουν οι αρχές το Facebook, υποστηρίζοντας ότι στις σελίδες τους γίνεται ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα», καθώς αναρτώνται εκεί φωτογραφίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου.
Οι διαδηλώσεις υπέρ της ομοφυλοφιλικής κοινότητας απαγορεύονται συστηματικά στη Ρωσία. Η ομοφυλοφιλία θεωρείτο έγκλημα μέχρι το 1993 και ψυχική ασθένεια μέχρι το 1999.

naftemporiki

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2015/09/blog-post_454.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: