Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, (βίντεο)


ΦΟΤΟ1Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Γιατί να μην ακούσουμε για το Ισλάμ από μια γυναίκα η οποια μεγάλωσε σαν μουσουλμάνα στην Μέση Ανατολή ?
Η μουσουλμάνα αυτή εδω και καιρό ήθελε να κάνη ένα βίντεο για να εξήγησει την πραγματική φύση του Ισλάμ. Το Ισλάμ όπως αναφέρει δεν είναι μια φυλή άλλα είναι μια θρησκεία. Οι μουσουλμάνοι πρέπει να πιστεύουν στον Muhammad,τον προφήτη τους και να τον ακολουθήσουν στην τελική αποστολή του.

ΦΟΤΟ2Τι έκανε λοιπόν αυτός ο προφήτης Muhammad ? Ήταν ένας βιαστής, παιδόφιλος, γενοκτονος, πολεμοκάπηλος, ψεύτης , απατεώνας, κλεφτής, μοιχός, όπως ομολογεί αυτή η μουσουλμάνα.
«Είχε 100αδες παλλακίδες . Αιματοκύλισε τον τότε γνωστό κόσμο με τα ιδία του τα χέρια χάριν του ονόματος του και των διδασκαλιών του. Και όσο αναφορά τους jĭ-hädist, η λεξι Jĭ-häd είναι από το ουσιαστικό Jĭ-häd που σημάνω αγώνας. Το Ισλάμ πήρε αυτήν την λέξη και την μετέτρεψε σε πόλεμο για χάρη του Αλλάχ.»
«Για τους μουσουλμάνους τι θέλει ο Αλλάχ ? Ο Αλλάχ θέλει να γίνουν όλοι μουσουλμάνοι. Το Jĭ-häd αναφέρεται πολλές φορές μέσα στο Κοράνι και δεν εννοεί την βία του όπως την εφαρμόζουν.»
φοτο3«Για κάποια θέματα όταν δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά στο Κοράνι πρέπει να θα ακόλουθεις την Seerah και την Sunnah που άφησε σαν παρακαταθήκη ο Muhammad. Όταν ήρθε με τον στρατό του στην Μέκκα όπου λάτρευαν τα είδωλα άρχισε τις «αποκαλύψεις» του και προέτρεψε τον κόσμο να προσέλθει στο Ισλάμ. Στην αρχή παρουσιάστηκε ειρηνικός. Όταν άρχισε να κηρύττει και να καλεί τον κόσμο στο Ισλάμ τον έδιωξαν από την Μέκκα γιατί αυτός και οι ακόλουθοι του δημιουργούσαν προβλήματα και οι προσκυνητές δεν τους ήθελαν εκεί.»
φοτο4«Μετά πήγε στην Medina οπού ήδη τον περίμεναν οπαδοί του. Στην Μεδίνα ήταν και η τελευταία φορά που ο Muhammad προσηλύτισε ειρηνικά για το Ισλάμ. Από εκεί και μετά ο ειρηνικός Μωάμεθ έγινε ένας πολέμαρχος.»
Μετά από αυτό, υπήρχε πόλεμος, σκλαβοι, δουλες και παλλακίδες
Θέλετε ένα παράδειγμα ;
«Το Bani Quraytha ήταν ένα χωριό διπλά στην Μεδίνα. Εκεί ο Μωάμεθ. είχε ένα όνειρο ότι μια γυναικά από το Bani Quraytha που ήταν όλες Εβραίες είχε δηλητηρίαση το νερό του. Συμφώνα με τις ισλαμικές του πεποιθήσεις για το όνειρο αυτό έπρεπε να πάει εκεί να σκότωσει τους πάντες και να σκλαβώσει τις γυναίκες τους σαν παλλακίδες, Javari or Ajaria. Το ίδιο κάνουν σήμερα οι Τζιχαντιστές στις χριστιανές και στις Γιεζίντι στην Συρία και στο Ιράκ.»
«Τα εγκλήματα που κάνουν σήμερα οι Τζιχαντιστές θεωρούνται σαν μουσουλμανικό καθήκον. Ζηλωτές όπως οι ζηλωτές του Ισλάμ  δεν υπάρχουν σε άλλες θρησκείες. Τηρούν το νομό της Sharia, τηρούν το νομό του jĭ-häd και πιστεύουν ότι είναι πιο θεάρεστο να σκοτώσεις ένα άπιστο παρά να πεθάνεις σαν αποστάτης του Ισλάμ και του Αλλάχ.»
φοτο5«Τώρα το να λέμε ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες είναι σα να λέμε ότι όλοι οι Ιταλοί είναι μαφιόζοι. Οι Ιταλοί είναι μια ράτσα, έρχονται από ένα κράτος δεν είναι μια θρησκεία και δεν χαρακτηρίζονται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Δεν έχω πρόβλημα να διδάσκετε το Ισλάμ στα σχολεία αλλά το πρόβλημα είναι το τι και πως διδάσκετε και να μην το εξευμενίζετε και να μη αποφεύγετε τα κρίσιμα κομμάτια του.»
«Όταν μιλάμε για τον χριστιανισμό δεν μπορούμε να μην μιλάμε για τον Χρήστο, δεν μπορούμε να διδάσκουμε τον Ιουδαϊσμό χωρίς να διδάξουμε για τον Μωυσή. Δεν μπορούμε να διδάξουμε τον βουδισμό χωρίς να διδάξουμε για τον Βούδα. Άρά δεν μπορούμε και να διδάξουμε για το Ισλάμ χωρίς να αναφέρουμε τον Muhammad και τις 11 γυναίκες του, το 9χρονο παιδί που το έπαιρνε από το παιχνίδι για να ικανοποιεί τα ένστικτα του. Αυτό είναι το Ισλάμ.»
«Μεγάλωσα σαν μουσουλμάνα και σας ρωτώ, θέλετε να διδάξετε για το Ισλάμ ? τότε να διδάξετε για τους σκλάβους του Muhammad. Να διδάξετε για τιν σκλαβιά που επέβαλλε. Οι τυφλοι Αμερικανοί τρελαίνονται για αυτόν χωρίς να ξέρουν τίποτα. Αγνοούν ότι ακόμα και σήμερα στο Ισλάμ υπάρχουν σκλαβοπάζαρα. Υπολογίζετε ότι υπάρχουν 20 εκατομμύρια σκλάβοι στα μουσουλμανικά κράτη παγκοσμίως. Και κανείς δεν μίλα για αυτό το θέμα.»
B8s4ouZIcAAgZdN_jpglarge-vi«Οι γυναίκες στην Δύση ενδιαφέρονται να αγωνιστουν για να έχουν ίδιους μισθούς με τους άντρες, αλλά δεν ενδιαφέρονται που λιθοβολούν, σφάζουν, σκοτώνουν σήμερα τις γυναίκες σε μουσουλμανικά κράτη. Για όλα αυτά δεν νοιάζεται κανείς.»
«Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα μικρά κοριτσάκια Yezidi που τα απαγάγουν και τα έχουν σαν sex slaves. Τι υποκριτές που ήσαστε όλοι σας! Σας ενδιαφέρει το πώς θα νομιμοποιήσετε τους ομοφυλόφιλους LGBT, όταν στα μουσουλμανικά κράτη τους ομοφυλόφιλους τους πετούν έτσι απλά από τα μπαλκόνια στις οικοδομές.»
«Μην με προκαλείτε εμένα λέγοντας ότι ο τάδε μουσουλμάνος έκανε μια καλή πράξη όταν αγνοείτε 1400 χρόνια βίας»
Η κοπέλα αυτή μεγάλωσε σαν μουσουλμάνα στην Μέση Ανατολή και πιστεύω ξέρει πολύ καλύτερα τα πράγματα από ότι μας τα παρουσιάζουν. Το βίντεο και την πραγματικά συγκλονιστική ομιλία της την αφιερώνω στους μουσουλμάνους φίλους μας που επισκέπτονται καθημερινά την ιστοσελίδα μας όχι επειδή αρέζουν τα άρθρα μας, αλλά για… να ελέγχουν τι γράφεται.
Ο Αλλάχ μαζί σας!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr                http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια: