ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

clinton_hillary_6_okΣαφές μύνημα έστειλαν οι ΗΠΑ στον Καραμανλή μέσω της Ντόρας που επισκέφθηκε Ουάσινγκτον και Ν. Υόρκη για τρεις μέρες. Οι απαιτήσεις των Αμερικάνων είναι σαφείς και κάθετες.

1) Ακύρωση της αγοράς 450 τεθωρακισμένων ΒΜΡ-3 από την Μόσχα.

2) Ακύρωση της συμφωνίας για την δημιουργία του ρωσικού αγωγού SOUTH STREAM.

3) Ακύρωση κάθε διαπραγμάτευσης για την αγορά αντιαεροπορικών συστημάτων από την Ρωσία.

4) Απόσυρση του VETO για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

5) Συμμετοχή σε διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους για την επίλυση των διαφορών στο Αιγαίο, δηλαδή το μοίρασμά του.

6) Αναγνώριση μακεδονικής, βλαχικής και τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα και αναγνώριση της "Εστίας μακεδονικού πολιτισμού" και της "Τουρκικής ένωσης Ξάνθης"

7) Εφαρμογή της συμφωνίας για δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Κρήτης.

Με δύο κουβέντες, ο Καραμανλής πρέπει να πάρει κατακούτελα την ταμπέλα ΠΡΟΔΟΤΗΣ ώστε να σταματήσει εναντίον του ο πόλεμος των ΜΜΕ, που στην πλειοψηφία τους ελέγχονται από τα αφεντικά των ΗΠΑ, ή επιτέλους να παίξει τον "άσσο" που έχει στο μανίκι του και λέγεται Πούτιν, αφού αυτά που ζητάει η κυβέρνηση Ομπάμα, εννοείται οτι δεν διαφέρουν σε τίποτε από αυτά που ζητούσαν οι ΗΠΑ ως τώρα.

Σε αντίθετη περίπτωση, όχι μόνο θα συνεχίσει η εναντίον του προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ, αλλά και θα γίνει ο πρωθυπουργός επί της πρωθυπουργίας του οποίου χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Ελλάδος ο μέγιστος μπαμπούλας στη γειτονιά μας, που λέγεται Τουρκία.

Κώστα Καραμανλή, όπως πάνε τα πράγματα, ιδού η Μόσχα, ιδού και το πήδημα, αφού αυτά που αντιμετωπίζεις εσύ, τα αντιμετώπισαν και άλλοι πρόσφατα και μάλιστα με επιτυχία

Πηγές: LIAKO

Δεν υπάρχουν σχόλια: