Πήγε φιλικό του ζευγάρι από το εξωτερικό στου Φιλιπάππου και τους την έπεφταν Αλβανοί

ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ

"Ειχε ερθει ενα ζευγαρι φιλοι μου απο τη Κυπρο στην Αθηνα για το τριημερο και σκεφτηκα να τους παω τη καθαρα δευτερα στου φιλοπαππου, ετσι λιπον ξεκινησαμε για το κεντρο της Αθηνας.
Ήταν η πρωτη μου φορα που πηγαινα εκει και η τελευταια...Οι ελληνες παρακολουθουσαμε εκπληκτοι τα καραγκιοζιλικια των Αλβανων (οχι των αλλων λαων) να προκαλουν κοσμο με τη συμπεριφορα τους να κοιτανε τις κοπελες του κοσμου να εχουν κατσει σε διαφορες γωνιες και να κανουν... ματι δινοντας σημα στα...
αλβανικα! Περα του οτι ξευτιλιστηκα στο ζευγαρι που ειχα τη φαεινη ιδεα να τους παω στο κεντρο της Αθηνας αλλα και του παγκοσμιου πολιτισμου (διπλα στην Ακροπολη) μαζι μου ξευτιλιστηκε και η χωρα μας. Το δε ζευγαρι να ειναι τρομοκρατημενο. Να κρατανε οι γυναικες τις τσαντες τους σφιχτα και ολοι μαζι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ασε δε την ωρα που εβγαλαν τα....φαγητα το τι εγινε με τους αλβανους!!
Και εχουμε και εσας κυριε δημαρχε να μας λετε με τοσο παθος?? οτι ειμαστε ισοι με αυτους. Οχι κυριε εσεις μπορει να ειστε ισοι, οχι εμεις. Εμεις δεν νοιωθουμε ισοι, αν εσεις το νοιωθετε δεν ενδιαφερει το 99% των ελληνων.
Σιχαθηκα τον εαυτο μου με αυτο που ειδα μα ηθελα να ξερα δεν ντρεπεστε για αυτο τα χαλι??? δεν εχετε ιχνος φιλοτιμου???
Ουστ ρεμαλια που τολματε να μας λετε οτι ειμαστε ισοι με τους αλβανους, ρεμαλια της πολιτικης και δημοσιογραφικης ζωης του τοπου ...σιχαμενοι που κανατε τα καλυτερα σημεια της αθηνας γκετα....και τολματε να μην ντρεπεστε"

τροκτικο

Δεν υπάρχουν σχόλια: