Συμβολική κατάληψη του Υπουργείου παιδείας από την φοιτητική οργάνωση της Φ.Ο.Σ.


Συμβολική κατάληψη του Υπουργείου παιδείας πραγματοποιήθηκε από την φοιτητική οργάνωση της Φ.Ο.Σ.

Ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους καθώς και περαστικούς που αντίκρισαν για πρώτη φορά μια κατάληψη (συμβολική) που γέμισε τον χώρο με γαλανόλευκες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ! Σημαίες καθώς και νέα παιδιά που έχουν Ελλάδα στην καρδιά και όχι Μίσος και δολοφονικά ένστικτα εναντίων των συνανθρώπων τους.

Η παρούσα συγκέντρωση είχε σκοπό την διαμαρτυρία για το κατάπτυστο «άσυλο» σε άτομα με δολοφονικά ένστικτα και την κάλυψη που τους παρέχει σαν εργαστήρι τρόμου. Είναι γνωστό πλέον το περιστατικό που πάνω 50 άτομα με δολοφονικά όπλα, έκαναν καθαρά δολοφονική επίθεση σε φοιτητές της Φ.Ο.Σ. με τελικό αποτέλεσμα να διακομισθούν σε νοσοκομεία 3 φοιτητές και ποιο βαριά τραυματισμένος ο Πρόεδρος της Φοιτητικής Νεολαίας Συναγερμού, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος.
Ένα ερώτημα που έθεσαν πάρα πολλά μέλη και αναγνώστες του “PATRIA MEDIA” και εύλογο σαφώς είναι: «Αν τυχόν γινότανε ακριβώς το ίδιο περιστατικό (να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο άτομο σημάδευε στον λαιμό τον Πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ.) αλλά με δράστες Νεολαία του Πατριωτικού χώρου (οποιουδήποτε) και θύματα φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ για πόσες μέρες θα ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ η Αθήνα από κουκουλοφόρους (και άλλες πόλεις)???

Και σε τι (κατά φαντασία) αντί- «Φασιστικό» παραλήρημα θα είχε πέσει ο προστάτης τους Κος Αλαβάνος με βαρυσήμαντες δηλώσεις?

Πόσοι δημοσιογράφοι θα είχαν «θάψει» την Χρυσή Αυγή, το ΛΑ.Ο.Σ. κ.λ.π.??? Έστω και αν τους είχαν βαρέσει ΑΛΑΒΑΝΟΙ! ή και μεταξύ τους ακόμα… πάλι το μένος και το μίσος θα έπεφτε με τρομερή ευστοχία πάνω στους Έλληνες πατριώτες.

ΤΑ Μ.Μ.Ε. το "ΕΘΑΨΑΝ" κανονικότατα!

Μάλλον οι ζωή των Ελλήνων που δεν ανήκουν στον ΑναρχοΣυριζέικο «χώρο» αξίζουν πολύ λιγότερο από κάποιες άλλες.

Ο συμβολικός αποκλεισμός του Υ.Π. με το σύνθημα: « ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα τη μεσημέρι και εκτός του ότι κανείς οδηγός η εργαζόμενος δεν διαμαρτυρήθηκε, η συντριπτική πλειοψηφία επευφημούσε και ζήταγαν μόνοι τους τα ενημερωτικά έντυπα καθώς και οι περαστικοί οδηγοί κορνάριζαν επευφημώντας τις Ελληνικές σημαίες.

Ευχαριστούμε τον φοιτητή της Φ.Ο.Σ. για το ενημερωτικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: