ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ELLAS


Μετακόμισα σχετικά ψηλά.

Παρατηρούσα έναν ορατό τεράστιο όγκο μακρυά στη θάλασσα, που μου κίνησε την περιέργεια. Έβαλα κάτω ένα χάρτη. Αναγνώρισα την Αίγινα, λίγο πιο πίσω δεξιά το Αγκίστρι και από πίσω την Πελοπόννησο!!!

Τόσα χρόνια ζωής, ούτε στο ελάχιστο δεν είχα την αντίληψη του λίγο μακρύτερου περιβάλλοντος. Κι όπου το λέω πως βλέπω Πελλοπόνησο, με κοιτούν έκπληκτοι. Έτσι είναι. Η νεορωμαίικη παιδεία κάνει το παν ώστε μεγαλώνοντας να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ μικρότερο απ’ ότι είναι. Προκειμένου να σου επισημαίνουν συνέχεια πως η αντίληψή σου είναι περιορισμένων δυνατοτήτων οπότε πάρτα όπως σου τα διδάσκω και μη ψάχνεις, δε μπορείς. Είναι τα πάντα δυσθεώρητα. Ο άνθρωπος, η Γή, το ηλιακό σύστημα, το Συν-παν, ο θεός… Το πως είναι δυνατό οι ίδιοι που διδάσκουν το δυσθεώρητο του θεού να διδάσκουν τα πάντα για το θεό με τέτοια σιγουριά σα να κατέχουν μία πλήρη αντίληψη γύρω από το τι είναι και το τι δεν είναι ένας θεός πατέρας παντοκράτορας, είναι άλλο καπέλο και αντικείμενο ψυχιατρικής μελέτης.

Ξέφυγα πάλι. Η ιδέα της ανάρτησης είναι η εξής:

Χίλιες φορές να καταστραφεί ο κόσμος, χίλιες ο άνθρωπος να φτάσει σε πρωτόγονη κατάσταση, χίλιες φορές τα μυστικά της θάλασσας θα τα ανακαλύψει ξεκινώντας από τις ακτές της κυρίως Ελλάδος, που κατέχουν οι νεορωμιοί σκοταδιστές. Δεν αρμένισε για τις επτά θάλασσες ο Έλληνας τυχαία. Έβλεπε γη στο βάθος της θάλασσας. Ήξερε πως μπορούσε να φτάσει κάπου. Και δεν ήταν ιδιαίτερες οι ικανότητές του ή τουλάχιστον δεν ήταν υποχρεωτικό να είναι. Έγινε ικανός. Και η σκέψη έχει προεκτάσεις και δεν αφορά μόνο τη ναυτιλία. Αν έχεις το ερέθισμα περπατάς την ατραπό. Αν έχεις όλα τα ερεθίσματα, θα μπεις στα άγνωστα μονοπάτια επειδή τα βλέπεις. Είναι εκεί και σε περιμένουν να τα κατανοήσεις. Και επειδή θα μπεις γρηγορότερα από τους άλλους, θα τα περπατήσεις γρηγορότερα από τους άλλους.

Αν μετά την επόμενη ισοπέδωση του πολιτισμού ο κόσμος ανέβει στα δέντρα, ένα είναι σίγουρο. Ο πρώτος που θα κατέβει από κει θα είναι κάτοικος της κυρίως Ελλάδος. Γιατί από τη γη αυτή δε λείπει τίποτα. Κι αν τα έχεις όλα στα πόδια, θα τα κοιτάξεις και λίγο καλύτερα. Και θα αναρωτηθείς. Και θα φιλοσοφήσεις. Και θα στήσεις επιστήμες και κοινωνίες και δημοκρατίες και δικαιοσύνη και ότι άλλο. Όποιος κι αν είσαι ντιενεϊκά, θα γίνεις Έλληνας με τον καιρό.

Ο μόνος τρόπος να περιορίσεις τον Έλληνα είναι να του κρύψεις την Ελλάδα. Συμβαίνει εκτός από μικρά διαλείμματα με τη ρωμαιοποίηση των τελευταίων 1700 ετών.

Ο μόνος τρόπος να σκοτώσεις τον Έλληνα, να τον αφανίσεις για πάντα, είναι να αφανίσεις την ίδια την Ελλάδα. Να την καταποντήσεις.

Διαφορετικά όσες φορές νομίσεις πως τον αφάνισες, τόσες θα τον ξαναβλέπεις μπροστά σου μετά από λίγα χρόνια. Και θα ‘χει ακριβώς το ίδιο DNA. Αυτό που η ιερή τούτη γη ξέρει και κατασκευάζει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Και αργά ή γρήγορα θα βρίσκει την αλήθεια ξεμπροστιάζοντας τα ψέματά σου. Κι έτσι, τα ψέματά σου θα κινδυνεύουν για πάντα.

Όχι όσο υπάρχει Έλληνας. Όσο υπάρχει η ελληνική χερσόνησος.

Πηγή

2 σχόλια:

Άνεμος είπε...

Παιδιά προσοχή στο χάρτη. Διαγράψτε τον ή αντικαταστήστε τον. Αναφέρει τα Σκόπια ως Μακεδονία. Δικό μου λάθος.
Δε βρήκα το mail επικοινωνίας και γι αυτό γράφω εδώ.

ΕΛΛΑΣ είπε...

Και αυτό μέσα στις οδηγίες καταστροφής του Ελληνισμού είναι οπότε καλά έκανες και τον έβαλες τον χάρτη