ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΩΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ



"Βίντεο με αλλοδαπούς στη Πειραιώς που διαδήλωναν χτες 17 05 10 και ώρα 20.30 για κάτι που δεν κατάλαβα απλά έτσι όπως κάνανε σα κανίβαλοι έτοιμοι να μπούν στα σπίτια μας φοβήθηκε το μάτι μου"

αυτή τη σκέψη είχε κάποιος απλός Έλληνας πολίτης που πέρασε χθες από το παραπάνω σημείο στη καρδιά της Αθήνας. Κάθε μέρα και από μία λαθροπορεία που κάνει τη μετακίνηση των Αθηναίων επικίνδυνη και τους αποτρέπει να μετακινηθούν στην ίδια τους την πόλη.

Παράνομες ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ - από τους γνωστούς σε όλους μας πλέον aristeristes πράκτορες - λαθροσυγκεντρώσεις τις οποίες τις βιώνουμε καθημερινά, μας κάνουν τον βίο αβίωτο, αλλά κανείς δεν μιλάει γι αυτές να μην χαλάσουν την νιρβάνα μας. Άλλωστε γι αυτή πασχίζουν. Ρωτούμε: από πότε λαθρομετανάστες έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν στο κέντρο της πόλης μας; Γιατί η αστυνομία δεν τους συλλαμβάνει; Γιατί ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ;Γιατί δεν προστατεύουν τον Έλληνα πολίτη και προωθούν την παρανομία η οποία ανεξέλεγκτα προωθείται από το πολιτικό κατεστημένο;

Για να δούμε και κάποια στοιχεία γι αυτή την λαθροπορεία. Οι "αφορμές" άφθονες και κατασκευασμένες κάθε φορά, αρκεί να γίνει κόλαση το κέντρο. Από που αλλού να μαθαίναμε γι αυτή τη σύρραξη κανιβάλων; Από τους συνήθεις ύποπτους τρομοκράτες και υποκινητές τους, το γνωστό indymedia του aristerou παρακράτους.

ενημέρωση από την πορεία πακιστανών μεταναστών στο κέντρο

από κοκκινόμαυρο μονοπάτι 9:09μμ, Δευτέρα 17 Μαΐου 2010
(Τροποποιήθηκε 11:08μμ, Δευτέρα 17 Μαΐου 2010)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Εδώ βάζουμε τις ενημερώσεις από την πορεία προς την πρεσβεία του Πακιστάν,που γίνεται για συμπαράσταση στον αντικαθεστωτικό αγωνιστή Ayam Magridi.

Περίπου 500 άτομα φοβερός παλμός μπάτσοι συνοδεύουν και Δάδες στα στενά.Παρουσιά δική μας σχεδόν ανύπαρκτη δυστυχώς,γιατί η πορεία ξεκίνησε ψιλοαπρογραμμάτιστα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
1171065
αν δε βαριέσαι

από (βεβαια) 9:18μμ, Δευτέρα 17 Μαΐου 2010
πες μας δυο λογια για την υποθεση και γιατι θα πρεπε να ειμαστε εκει σημερα ή και όχι...

γραφετε 2 γραμμες και τελειωσατε, και αυτο ειναι ενημερωση?

1171076
....
από οδός Πειραιώς 9:41μμ, Δευτέρα 17 Μαΐου 2010
παραπάνω απο 500 άτομα...καμια χιλιάδα με φοβερό παλμό

1171113
Ποιος είναι ο Ayam Magridi.

από Α 11:03μμ, Δευτέρα 17 Μαΐου 2010
Ποιος είναι ο αντικαθεστωτικός αγωνιστής Ayam Magridi. Τον έχουν συλλάβει στο Πακιστάν. Γιατί ακριβώς κατηγορείται ; Ξέρει κανείς ;


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1171060

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: