ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ

Τον τελευταίο καιρό έχει σημειωθεί μια αξιοσημείωτη προσέγγιση της Πατρίδος μας με σκοπό την παροχή μιας «ειλικρινούς» διακρατικής φιλίας από πολλές πλευρές που χαρακτηρίζονται από αντικρουόμενα συμφέροντα. Και αυτό το φαινόμενο βρήκε την απαρχή του στην διαβόητη όσο και παρανοϊκή ελληνοτουρκική φιλία.


Ουδείς νοήμων και γνήσιος Έλληνας μπορεί να διαφωνήσει ότι δεν νοείται φιλία του κλέφτη με το θύμα της κλοπής, του βιαστή με τον βιαζόμενο, του δολοφόνου με τον δολοφονηθέντα και τους συγγενείς αυτού. Και η Τουρκία είναι ο κλέφτης, ο βιαστής και ο δολοφόνος της Ελλάδος και των Ελλήνων. Οι δε πράξεις του παράνομου τουρκικού κράτους συνεχίζονται αδιάκοπα. Οι πιλότοι μας συνεχίζουν να δολοφονούνται, τα εδάφη μας κρατούνται υπόδουλα και οι παραβιάσεις συνεχίζονται. Τα πολεμικά σκάφη τους μάς δίνουν το παράσημο της ανοιχτής παλάμης έξω από το Σούνιο, η τουρκική στρατιά Αιγαίου κατασκηνώνει στον Έβρο, οι τουρκικοί συνδυασμοί κατέρχονται στις δικές μας εκλογές στην Ελεύθερη Θράκη.

Το Ισραήλ θέλει επίσης να μας προσφέρει την «σωτήρια» φιλία του μετά από συγκεκριμένες και σημειολογικές συγκυρίες. Από την μια πλευρά βρίσκεται σε πολεμική προπαρασκευή έναντι του Ιράν, με τις σχέσεις του έναντι των μουσουλμάνων γειτόνων του να είναι πάντα προβληματικές, και από την άλλη πλευρά ψυχραίνει βήμα - βήμα τις σχέσεις του με την Τουρκία, αφού αυτή η λαθρεπιβάτισσα της περιοχής μας αποφάσισε να το παίξει προστάτρια των μουσουλμανικών χωρών. Και η Ελλάς δέχεται προτάσεις ακόμη και για αεροδιαδρόμους από την πλευρά του Ισραήλ προκειμένου να υπερασπιστεί όπως θεωρεί τον εαυτό του. Εμείς όμως έχουμε και τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες να έχουν σηκώσει πολύ κεφάλι και να επιδίδονται σε μαζικές συγκεντρώσεις τελευταία με επιθετικά κρούσματα και διεκδικήσεις με όχημα το Ισλάμ.

Η Ρωσία επίσης μας προσφέρει φιλία την στιγμή που και εκείνη έχει θητεύσει σε κοινές ασκήσεις με την Τουρκία, αφού ερμηνεύει τις αποφάσεις με τα συμφέροντά της. Πράγμα που δεν κάνει η Ελλάς, συρόμενη στις υποδείξεις του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Θυμόμαστε πολύ καλά την έλευση του ρωσικού χιλιάρμενου Κουσνετσόφ με συνοδεία στο Αιγαίο Μας όταν και ασκήθηκε με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Θυμόμαστε ακόμη ότι το Κουσνετσόφ είχε καταπλεύσει και στις ακτές της κατεχόμενης Ιωνίας Μας όταν «ξαφνικά» έπιασε φωτιά και σημειώθηκαν απώλειες ζωών. Λίγο μετά η ρωσική ναυαρχίδα έφυγε. Τώρα η Ρωσία, έχοντας επιδοθεί σε εσωτερικό καθαρμό από νεοταξικά τραύματα, ζητάει μαζί με την ενεργοποίηση του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη την διάθεση ρωσικής στρατιωτικής βάσης. Γιατί η Ρωσία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να παραμείνει στο παιχνίδι, αφενός μεν διότι υπάρχουν κοινές διαδρομές, αφετέρου διότι η Ελλάς πρέπει, στηριγμένη στα δικά της πόδια, να αποφύγει την εμπλοκή μιας και μόνης διακρατικής παράταξης στα μέρη μας.

Κάπου εδώ κάνει την εμφάνισή της η νέα φιλία που μας προσφέρει ο Κινέζικος Δράκος. Κάποιοι μάλιστα μιλάνε για την κίτρινη απειλή, εννοώντας την επέλαση της Κίτρινης Φυλής προκειμένου να πάρει τα ηνία του κόσμου στα χέρια της. Μια Κίνα που όντας υπολογίσιμη δύναμη έχει γίνει αδιαπέραστη ασπίδα για την «κακή» πυρηνική Β. Κορέα. Τώρα η Κίνα διά του λιμένος Πειραιώς αποκτά πρόσβαση και στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη με οικονομικές απαιτήσεις και φυσική παρουσία.

Όμως οι ενεργειακές κόντρες των «μεγάλων», οι ηγεμονικές αλαζονείες τους και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάς στην εθνική της υπόσταση φέρνουν στον λογισμό τον Γέροντα Παίσιο. Οι προφητείες του Γέροντα Παϊσίου για την επερχόμενη θύελλα στα Βαλκάνια μιλάνε για τον ολέθριο ρόλο των δήθεν «συμμάχων» μας που καθοδηγούν τους φανερούς εχθρούς μας. Και οι προφητείες αυτές δεν είναι άσχετες με τον ξένο εναγκαλισμό στην Πατρίδα μας. Ούτε καν με την βεβαιότητα Αμερικανών, Τούρκων, Σκοπιανών και άλλων για την προσεχή επίλυση των εθνικών μας θεμάτων υπό καθεστώς εντάσεων.

Ας δούμε στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=k9hmEIXx53c&feature=player_embedded τις προρρήσεις του Γέροντα για την πολεμική θύελλα των Βαλκανίων που δεν θα αφήσει κανένα «μεγάλο» αδιάφορο. Και γι’ αυτό η Ελλάς θα πρέπει να τηρήσει διακριτικές αποστάσεις προκειμένου να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τους «συμμαχικούς» ανταγωνισμούς και να επιστρέψουμε στις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες. Με όρθιο το κεφάλι Βυζάντιο και πάλι. Με σταθερό σύμμαχο μόνον τον ελληνικό λαό και σκέπη ακατάβλητη την Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: