Περί χάους και Ελλήνων - Γράφει ο Βράχος

ΒΡΑΧΟΣ είπε

Tα διλήμματα να τα βάζει εκεί που τον παίρνει. Σε κανά Σημίτη, σε κανά Πάγκαλο, σε κανά Ραγκούση, σε καμμιά Δραγώνα ...;Στα δουλάκια του.
Διλήμματα σε "παλαβούς" δεν κάνει να βάζεις ...;Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου προκύψει ...;
Απειλεί, το χλωμό πρόσωπο, με χάος τους Έλληνες ...;Χα.
Μα βρε, απόβλητο μήτρας δουλοπάροικων, οι Έλληνες ΈΙΜΑΣΤΕ το ΧΑΟΣ!!!!!!!
Το χάος είμαστε εμείς! Μπαίνει σε καλούπια το χάος; Μπαίνουν σε καλούπια οι Έλληνες;
Βρε πανίβλακα, εμάς το χάος μας θρέφει.Μας αναζωογονεί και το επιζητούμε. Ξέρεις πολλούς λαούς, παπάροβιτς, με τέτοια απόλυτη απουσία οποιουδήποτε προγράμματος και να έχουν επιβιώσει 6.000 χρόνια;
Δεν στα μάθανε καλά στα κολλέγια ...;Μα τι σας μαθαίνουν και πληρώνετε τα ωραία μας λεφτά;
Ντιπ καταντίπ, αυνάνες είναι όλοι οι δάσκαλοί σας; Μυρωδιάδες,χα,χα,χα.
Τίποτα δεν ξέρεις βρε πανίβλακα; Τίποτα; Με ποιους νομίζεις ότι τα έβαλες;
Με τα Γερμανάκια, που έτσι και αλλάξει η θερμοκρασία περιβάλλοντος, τρέχουνε στα συντριβάνια για να δροσιστούν και ψοφάνε σαν τις μύγες τον Αύγουστο; Ρε ,χαϊβάνι, το χάος είναι η καλημέρα μας και η καληνύχτα μας. Δεν γνωρίζεις την έκφραση: "Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει;".
Με αυτό ζούμε από το βάθος των αιώνων, αμήν! Τέτοιοι "χαώδεις" είμαστε. Και μας απειλεί με την μοναδική κατάσταση στην οποία μεγαλουργούμε!
Ποιο χάος, ρε μάπα; Χάος είναι η ζωή μας όλη. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Είμαστε εκπαιδευμένοι για το καλύτερο και το χειρότερο και απλώς πατάμε το κουμπί "εναλλαγής κατάστασης"!
Μας απειλεί με χάος, ο "προγραμματάκιας" ...;Ρε μαστούρα, πρόγραμμα δεν φτιάξαμε ποτέ των ποτών, για να μας "χαλάσει" και να ζοριστούμε.
Μιά ζωή απρόβλεπτοι, μιά ζωή ατίθασσοι, μιά ζωή μούρλα-ζούρλα είμαστε. Ρε παιδί της ηλίθιας μάμάς, όταν εσύ πήγαινες εμείς ερχόμασταν.!
Αυτό σας τρομάζει μούλοι. Ότι ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο Έλληνας. Εκεί που τον βλέπεις χωμένο στην λάσπη και στα σκατά, δίνει μία και σηκώνει τον πλανήτη σ΄ένα δάκτυλο. Εκεί που τον έχουν όλοι οι "σχεδιαστές σχεδίων" για χαμένο, σηκώνει το φρύδι και τους γ......ει το κέρατο!
Αυτό τρέμετε μπαστάρδια. Μην σηκώσουμε το φρύδι!

Γιατί να σηκώσουμε και το χέρι, θα σας πάρει ο διάολος όλη την γέννα σας και την σπορά σας ...;
Και θα σας θυμόμαστε σαν την μύγα, που μπήκε στο ρουθούνι μας και φταρνιστήκαμε!
Φτού ρε!
Μετρηθείτε, ρε παλιοβλάκες! Δε φτάνετε!

Πηγή : http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: