"ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΞΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ", ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

Ένα ακόμα δείγμα της τηλεκατευθυνόμενης "ενημέρωσης" στην Ελλάδα των νταβατζήδων


Από την Τετάρτη το βράδυ, οπότε οδηγήθηκε αρχικά στο Εφετείο και κατόπιν στη ΓΑΔΑ ο Ηγούμενος Εφραίμ, γράψαμε πως οι δημοσιοκάφροι διέκοψαν άρον - άρον τις ζωντανές συνδέσεις, αφού οι εκατοντάδες Ελλήνων που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον Γέροντα, τους χάλασαν τη σούπα και το πανηγυράκι του εξευτελισμού και διαπόμπευσης που είχαν προετοιμάσει!

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς...φωστήρας για να καταλάβει τον πανικό των εν λόγω ανδρείκελων, που προφανώς νομίζουν ότι ο λαός ακόμα τρώει το κουτόχορτό τους και θεωρεί τον π. Εφραίμ "εγκληματία", όπως είπε και η ανακρίτρια Καλού: Ο πανικός τους ήταν έκδηλος κι έβγαινε από τα τηλεπαράθυρα, όπου...αναρωτιούνταν "ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν άξιος", λες και οι πολίτες πρέπει να παίρνουν την άδειά τους για να διαδηλώνουν!!!

Σήμερα λοιπόν, μια καταγγελία για το τι ακριβώς έγινε εκείνη τη μέρα, έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα γράφαμε:

Σε διάφορα μέρη της διαδρομής από την Ιερισσό μέχρι και την Αθήνα, πλήθος κόσμου περίμενε στην εθνική οδό για να χαιρετήσουν τον Γέροντα, με χαρακτηριστικές περιοχές της Λάρισας και του Βόλου.

Φτάνοντας στην Αθήνα δυο διμοιρίες των Ματ περίμεναν έξω από τον Άρειο Πάγο τον «επικίνδυνο κακοποιό». Και ενώ είχαν τον κόσμο απομακρυσμένο από το σημείο που θα ερχόταν ο Γέροντας, οι δημοσιογράφοι σε συνεργασία με την αστυνομία βρισκόντουσαν στο σημείο που θα περνούσε ο Γέροντας, για να μπορέσουν να τραβήξουν πλάνα, και φωτογραφίες για να μπορέσουν να κάνουν το show τους και να πουν ότι ήταν 100 άτομα από παραθρησκευτικές οργανώσεις.

Έπειτα έγινε μια μικρή πορεία από τον Άρειο Πάγο προς τη Γ.Α.Δ.Α., εκεί όπου θα μετέφεραν τον Γέροντα Εφραίμ, όπου διανυκτέρευσε εκεί για ένα βράδυ και την επομένη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Φτάνοντας στη Γ.Α.Δ.Α. και πάλι οι δυο διμοιρίες των Ματ όπου συνόδευαν την πορεία από τον Άρειο Πάγο και εννοείται ότι φορούσαν κράνη, ασπίδες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, (φοβόντουσαν μην κάνουν φασαρίες), κράτησαν αυτή τη φορά 200 μέτρα από το σημείο που θα περνούσε ο Γέροντας Εφραίμ. Ενώ οι δημοσιογράφοι για άλλη μια φορά δίπλα στο σημείο που θα περνούσε ο Γέροντας Εφραίμ…μόνο που δεν τους πάτησε το αυτοκίνητο.

Πριν ξεκινήσει η πορεία από τον Άρειο Πάγο 5 με 6 δημοσιογράφοι συνομιλούν με τον επικεφαλής αστυνομικό και του λένε χαρακτηριστικά:
«Όλοι αυτοί εδώ που έχουν μαζευτεί, μας χάλασαν τα πλάνα και ακούγεται μέσα στο βίντεο τα χειροκροτήματα και το άξιος, άξιος που φώναζαν. Εκεί που θα πάμε να τους κρατήσετε όσο πιο μακρυά γίνεται για να μην ακούγονται».

Τα συμπεράσματα δικά σας, για το πώς λειτουργούν οι δημοσιογράφοι.

Τα ίδια προβλήματα είχαν οι δημοσιογράφοι και την επόμενη ημέρα έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου αν και λιγότεροι που είχαν παρευρεθεί για να υποδεχτούν τον Γέροντα Εφραίμ, τους «χάλασαν» τα πλάνα, όπως είπαν χαρακτηριστικά κάποιοι από αυτούς.


Ώστε σας...χάλασε τα πλάνα η ειρηνική διαμαρτυρία ανθρώπων, επειδή φώναζαν ΑΞΙΟΣ σε έναν ιερωμένο;

Αλλά όταν π.χ οι προστατευόμενοί σας "αναρχικοί" και άλλοι παρακρατικοί καίνε τον Άγνωστο Στρατιώτη, εκεί τα πλάνα είναι...εντάξει;

Ας τα βλεέπουν αυτά όσοι (αποβλακωμένοι) αναμασάνε ακόμα το κουτόχορτο των ελεεινών τσοντοκάναλων!

"Λυπούμαστε" πάντως που σας...χαλάσαμε τα πλάνα: Την επόμενη φορά, θα ζητήσουμε τη γνώμη των αφεντικών σας για το τι θα κάνουμε, "δημοκράταροι" που τάχα ενοχλείστε από τον "σκοταδισμό" της Ορθοδοξίας!

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Η απόλυτη ξεφτίλα του "Υπουργείου Προστασίας Πολίτη". Οπλισμένοι αστυνομικοί φυλάνε τις καλόγριες!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: