ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ" ΤΟΥ 2008 ΑΣΚΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!

Ποιος σου είπε να έχεις...κακές παρέες, Κώστα;
Καλά, πάλι δικαιώθηκαν αυτοί οι "τρελοί", "ακραίοι", "θρησκόληπτοι" κλπ...συνωμοσιολόγοι;

Δίωξη για «εσχάτη προδοσία» από την εισαγγελία πρωτοδικών, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα τον περασμένο Ιούνιο. Τι απαντά το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων δραστών για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών, έπειτα από πολύμηνη έρευνα, που διενεργήθηκε, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα τον περασμένο Ιούνιο.

Τα επίμαχα δημοσιεύματα επικαλούνταν έγγραφο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών προς την ΕΥΠ σύμφωνα με το οποίο, υπήρχε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, λόγω της ενεργειακής πολιτικής της τότε κυβέρνησης.

«Δεν είμαι οπαδός των θεωριών συνωμοσίας, αλλά εκείνη την εποχή υπήρχαν πολλές συμπτώσεις», είναι η θέση του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με το περιβάλλον του.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες φέρονταν να υποστηρίζουν ότι είχαν διενεργήσει αντιπαρακολουθήσεις και είχαν εντοπίσει ομάδα 20 ατόμων, που παρακολουθούσαν, τον τότε πρωθυπουργό. Υποστηριζόταν μάλιστα στο έγγραφο ότι τα πρόσωπα αυτά ήταν μέλη ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Ορνεράκης, που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση, άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα των «προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας», «διατάραξης ομαλής λειτουργίας του Πολιτεύματος» και «αποστέρησης του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας, που του παρέχει το Σύνταγμα».

Πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξετάσθηκαν αξιωματικοί και διοικητές της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), αλλά και πρόσωπα που υπηρετούσαν στην ασφάλεια του πρωθυπουργού.

Ανάμεσα στις προπαρασκευαστικές ενέργειες, βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί, εντάσσονται και τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, με αφορμή τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
ΠΗΓΗ.

Μ' ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!

Η ποινική δίωξη δεν ασκήθηκε μόνο για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή, ΑΛΛΑ ΚΑΙ για τα επεισόδια τον Δεκέμβριο του 2008!!!

Όταν εμείς φωνάζουμε εδώ και χρόνια πως τα καψίματα της Αθήνας είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ (ΠΑΡΑ)ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, κάποιοι μας κοροιδεύουν!

Ελπίζουμε ο Εισαγγελέας να προχωρήσει απερίσπαστος στο έργο του και να μην προσπαθήσουν κάποιοι να το κουκουλώσουν!

Και μια...απορία: Γιατί άραγε η ΝΔ δεν "σηκώνει" το θέμα; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΑΝΤΩΝΗ; Μήπως δεν θες να μαθευτούν ΟΣΟΙ εμπλέκονται σε αυτές τις πράξεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;

Λέμε τώρα...!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: