Η «ανάσταση» του Tupac και το Project Blue Beam

Η «ανάσταση» του Tupac και το Project Blue Beam


Θα έχετε ακούσει για το Project Blue Beam (Επιχείρηση Μπλε Ακτίνα).

Το 1994, o Καναδός ερευνητής δημοσιογράφος Serge Monast ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει πληροφορίες σχετικά με ένα μυστικό σχέδιο της NASA (Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος) και των Ηνωμένων Εθνών να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, προκειμένου να θέσουν σε λειτουργία την Παγκόσμια Κυβέρνηση και την Παγκόσμια θρησκεία, με τον Αντίχριστο επικεφαλής.

Το Project Blue Beam (PBB) θα πετύχει τον σκοπό του κάνοντας χρήση προηγμένων τεχνολογιών που στηρίζονται στην ψευδαίσθηση, στην πλύση εγκεφάλου, στην τηλεπάθεια και στα τρισδιάστατα ολογράμματα.

Σύμφωνα με τον Monast, το Πρόγραμμα έχει τέσσερις διαφορετικές φάσεις.

Το πρώτο βήμα είναι να κατασκευάσει τεχνητά προκαλούμενους σεισμούς σε ορισμένες ακριβείς θέσεις πάνω στη Γη, που θα οδηγήσουν σε δήθεν νέα αρχαιολογικά ευρήματα » (τάφοι, επιγραφές, αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα δυσφημίσουν όλες τις θρησκείες και ιδιαίτερα τον Χριστιανισμό.

Το δεύτερο βήμα είναι ένα γιγαντιαίο «διαστημικό show» - μια προβολή με λέιζερ από δορυφόρους τρισδιάστατων ολογραμμάτων και ήχων, σε διάφορα μέρη του κόσμου. Κάθε γεωγραφική περιοχή του κόσμου θα δεχτεί την εικόνα ενός διαφορετικού "θεού" σύμφωνα με την επικρατούσα θρησκεία της περιοχής. Αυτός ο νέος "θεός" - ο νέος Μεσσίας Μαϊτρέγια - θα μιλήσει σε όλες τις γλώσσες. Αυτός θα είναι ο "θεός" της παγκόσμιας θρησκείας της Νέας Εποχής.

Ο Monast παρότι είχε πει πως οι εν λόγω άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν από απόσταση ανακοπή καρδιάς σε έναν υγιή άνθρωπο, πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων, όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά από τον θάνατο του Monast! Έκτοτε ο ίδιος όσο και το αποκεκαλυμμένο πρόγραμμα, έχουν γίνει θρύλος και έχουν τροφοδοτήσει τα σενάρια συνομωσιολογίας.

Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994, λίγο πριν πεθάνει κάτω από πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος.

Όσον αφορά το δεύτερο βήμα, η τεχνολογία δημιουργίας ολογραφικών εικόνων - που δημιουργούν παραπλάνηση - ήδη υπάρχει και συνεχώς εξελίσσεται. Βλέπε και: Ολογράμματα τόσο ‘ζωντανά’ που τα αγγίζεις!

Κοιτάξτε το «θαύμα» που έγινε πρόσφατα στο 3ήμερο Coachella Music Festival στο Indio της California, όπου τραγούδησε «ζωντανά» ξετρελαίνοντας τα πλήθη, ο ράπερ Tupac, ο οποίος είναι νεκρός από το 1996!!


Μια πολύ ενδιαφέρουσα επανεμφάνιση έκανε ο Tupac Shakur στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ Coachella με τη μορφή ολογράμματος εκτελώντας τα τραγούδια Hail Mary και Amerikaz Most Wanted στο πλευρό του Snoop Dogg και Dr. Dre.

Οι υπεύθυνοι πίσω από αυτό ήταν η AV Concepts, η οποία συνεργάστηκε με τον Dr. Dre για να φέρουν ξανά στη ζωή τον Tupac. H ιδέα ανήκει στον ίδιο τον Dre και τα εφέ δημιουργήθηκαν από την χολιγουντιανή εταιρεία Digital Domain που είναι υπεύθυνη μεταξύ άλλων για τα εφέ στις ταινίες The Curious Case of Benjamin Button, TRON: Legacy, X-Men: First Class και The Girl with the Dragon Tattoo.

Ο σχεδιασμός για το ολόγραμμα πήρε αρκετούς μήνες και η ολοκλήρωσή του περίπου άλλους τέσσερις μήνες. Δεν αποκαλύφθηκε ακριβώς το κόστος της παραγωγής αλλά οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι ένα παρόμοιο project θα κόστιζε μεταξύ $100,000 και $400,000 (!)

Στην εμφάνιση του Tupac το πλήθος τρελάθηκε ... ειδικά όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πλήθος ... να σηκώνεται από το έδαφος (σαν να σηκώνεται από τους νεκρούς;) μέχρι να σταθεί στη σκηνή.
Οι κινήσεις ήταν εντυπωσιακά ρεαλιστικές ... Στο τέλος της εκτέλεσής του, ένα φως λάμπει πάνω του ... και αυτός διαλύεται στο λεπτό αέρα.. Αρκετά τρελό ... ειδικά για κάποιους συμμετέχοντες στο πάρτι ... που δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι ήταν ένα ολόγραμμα.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο (ακούγονται πολλά f…):


Ο Tupac Shakur ή 2Pac, ήταν διάσημος Αμερικανός ράπερ, ηθοποιός και ακτιβιστής (υπήρξε και μέλος των Μαύρων Πανθήρων), που δολοφονήθηκε (σε μια ακόμη ανεξιχνίαστη υπόθεση), ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 στο Λας Βέγκας, όταν πυροβολήθηκε τέσσερις φορές. Πέθανε έξι ημέρες αργότερα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: