ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟ Μας πλήρωνε να κάνουμε κατάληψη στο υπ. Παιδείας

Σε αποκάλυψη βόμβα για το παρασκήνιο των υποτιθέμενων ανεξάρτητων και αυθόρμητων κοινωνικών αγώνων προέβη ο πρόεδρος του Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης ( ΕΚΘ), Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΘ ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και προστατευόμενος του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Μυλόπουλος, ζητούσε από τους εργολαβικούς υπαλλήλους του πανεπιστημίου, σε συνεργασία με το ΕΚΘ, να προχωρήσουν σε καταλήψεις του υπουργείου Παιδείας καλύπτοντας τους μάλιστα τα έξοδα των κινητοποιήσεων με απώτερο στόχο τον εκβιασμό όπως αναφέρει του υπουργείου Παιδείας να δώσει στο Πανεπιστήμιο χρήματα.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΚΘ, «Οι κινητοποιήσεις των εργολαβικών του ΑΠΘ ξεκίνησαν με τις ευλογίες και την προτροπή του πρύτανη και των αντιπρυτάνεων, που ήθελαν να εκβιάσουν το υπουργείο Παιδείας να τους δώσουν χρήματα. Η συγκεκριμένη διοίκηση κατασπατάλησε χρήματα του πανεπιστημίου και έτσι ο προϋπολογισμός βγήκε εκτός, ήδη από τον όγδοο μήνα. Όταν είδαν ότι το υπουργείο είναι ανένδοτο, άλλαξαν τακτική και ζήτησαν από τους εργολαβικούς να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις».
Τις δηλώσεις του προέδρου του ΕΚΘ επιβεβαίωσε και η αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, κυρία Δέσποινα Χαραλαμπίδου, δηλώνοντας ότι ήταν παρούσα στη συνάντηση όπου προτάθηκε η κατάληψη του υπουργείου Παιδείας με «χορηγία» του ΑΠΘ. Στην τοποθέτηση του Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη ο Γιάννης Μυλόπουλος δηλώνει ότι πρόκειται για συκοφαντίες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: