ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΟΤΙ... "Χημικά είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει ο Άσαντ"

"Τη διαταγή του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ περιμένει ο συριακός Sτρατός για να χρησιμοποιήσει με το πυροβολικό και την Αεροπορία όπλα με χημικες γομώσεις που περιέχουν το αέριο «σαρίν», το οποίο είναι νευροτοξικό και επιφέρει το θάνατο σε λίγα μόλις λεπτά. Όταν δοθεί η εντολή θα εκτελεστεί ο χημικός βομβαρδισμός από τα αεροπλάνα", μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο Αμερικανούς αξιωματούχους, οι οποίοι δεν κατονομάστηκαν.
Φυσικά οι αναγνώστες του defencenet.gr ;exουν ενημερωθεί με διαδοχικά δημοσιεύματα από την Κυριακή για την συγκεκριμένη εξέλιξη (θεωρούμε ότι οι δυτικοί απλά "φτιάχνουν κλίμα" όπως έγιε με το Ιράκ το 2003) με τελευταίο δημοσίευμα που μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, οι υπηρεσίες Πληροφοριών του Ισραήλ, της Τουρκίας, της Ιορδανίας και του Λιβάνου βρίσκονται σε επαφή με τις αμερικανικές υπηρεσίες για να καθορίσουν τη στάση τους.
Τη Δευτέρα αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι το συριακό καθεστώς έχει αρχίσει τη διαδικασία σύνθεσης των στοιχείων που καθιστούν το σαρίν όπλο έτοιμο για χρήση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

Δεν υπάρχουν σχόλια: