Σοκάρει την Eurovision Junior η Αλβανία: Έστειλαν 11χρονο κορίτσι να τραγουδήσει φορώντας ντεκολτέ!!!

Σκάνδαλο με την άμεση παρέμβαση των διοργανωτών προκάλεσε η αποστολή της Αλβανίας στην Eurovision Junior, στην οποία συμμετέχουν μικρά παιδιά. Η Αλβανία έστειλε ως εκπρόσωπο την Izidora Gjetan μόλις 11χρονών η οποία βγήκε στη σκηνή με ντεκολτέ. Οι διοργανωτές χαρακτήρισαν το φόρεμα ως εξαιρετικά προκλητικό για παιδί και ζήτησαν να αλλάξει αμέσως φόρεμα για να της επιτραπεί να τραγουδήσει.
"Έχουμε ηθικούς κανόνες στην εκδήλωση. Δουλεύουμε με τα παιδιά ηλικίας 10 έως 15 ετών. Εδώ κάνουμε show κατάλληλο για τα παιδιά που συμμετέχουν. Το φόρεμα της Αλβανής ήταν πολύ προκλητικό για την ηλικία της και ήταν ακατάλληλο για τα παιδιά, και ως εκ τούτου ζητήσαμε από την ίδια να αλλάξει ενδυμασία", δήλωσαν οι διοργανωτές για αυτό το σκανδαλώδες γεγονός που είχε εγκρίθηκε από τη διοίκηση της Αλβανικής Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης, που έχει το δικαίωμα της αποστολής των τραγουδιστών στην Eurovision.


το ντύσιμό της μετά τις αντιδράσεις των διοργανωτών
Τελικά δεν έφταιγαν μόνο τα ρούχα αλλά και οι επιδόσεις της μικρής, οι οποίες απείχαν κατά πολύ από το επιθυμητό, καθώς τερμάτισε τελευταία ανάμεσα στις υπόλοιπες υποψηφιότητες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: