ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΦΑΤΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟ ΕΝΩ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...



Αποκεφάλισαν τα αγγελάκια και έγραψαν συνθήματα στη φάτνη...Το δέντρο και η φάτνη έχουν υποστεί φθορές

Το μήνυμα είναι σαφές: Είμαστε δυνατοί και μας ανήκει η πόλη, η πλατεία, η φάτνη. Πως αλλιώς να εξηγηθεί, παρά ως μια επίδειξη δύναμης, το γεγονός ότι κάποιοι αποκεφάλισαν τα αγγελάκια από το δέντρο, προκάλεσαν φθορές στη φάτνη και έγραψαν συνθήματα στο πίσω μέρος της. Τα αγγελάκια μάλιστα τα μετέφερε κάποιος και σαν ένα σωρό από αποκεφαλισμένα πτώματα, ίσως επιδεικνύοντας καλλιτεχνική τάση.

Ένα σύνθημα μάλιστα υποδεικνύει και το ψυχότροπο φάρμακο που χρειαζόμαστε όλοι μέσα στη βασιλόπιτα, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς."Μην πάτε τα παιδιά σας σήμερα στο δέντρο γιατί εμείς αποφασίζουμε αλλιώς", είναι ίσως μια άλλη προειδοποίηση που οδηγεί σε έναν ιδιότυπο εκφασισμό, εκτός κι αν δεχτούμε ότι κάποιοι κάνουν μαχητικό αγώνα κατά του κατεστημένου με "πεσίματα" σε φάτνες.

Κάποιοι είπαν "φέτος ευτυχώς που δεν έκαψε κανείς τη φάτνη". Καλύτερα να βρισκόταν κάποιος να την κάψει για να μας απαλλάξει από την ετσιθελική επιβολή των εσώψυχων κάποιων που ζούμε στην ίδια πόλη. Και είτε χρειάζονται βοήθεια, είτε έχουν ιδέες που τις νομίζουν για ελεύθερες αλλά είναι βαθιά ολοκληρωτικές.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: