ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ - Καγχασμός Δ. Παπαδημούλη για το "Σαμαράς ή τανκς"

Σφοδρή επίθεση κατά των φανταστικών "πραξικοπηματιών" και του νοσηρού κλίματος ανωμαλίας που επιχειρείται, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Δ. Παπαδημούλης.
Συγκεκριμένα πριν λίγο στη βουλή (το σχετικό απόσπασμα το εντόπισε το yened.WordPress.com) αναφερόμενος στις γελοιότητες περι πραξικοπήματος τις οποίες τις είχε χρησιμοποιήσει και ο Γιώργος Παπανδρέου είπε τα εξής:
«Τις τελευταίες ώρες, γίνεται μεγάλος θόρυβος για μία ανακοίνωση ενός συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών, οι οποίοι προβάλλουν ως πρωτότυπη μία λύση κυβέρνησης που θυμίζει τη χούντα με Πρωθυπουργό τον Κόλλια», ανέφερε στην ομιλία του στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Είναι μία ανακοίνωση που λειτουργεί πολιτικά ως εφεδρεία και υποκατάστατο της για μία ακόμη φορά απούσας Χρυσής Αυγής», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης και συμπλήρωσε: «Είναι, όμως και μία κίνηση γραφική, χωρίς καμία απήχηση στην κοινωνία».
Παράλληλα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε το εξής: «Και ξαφνικά, αυτό γίνεται πρώτο θέμα και γίνεται έκτακτη σύσκεψη βραδινή στον Άρειο Πάγο, για να αντιμετωπίσει το θέμα και διατάσσεται και δικαστική έρευνα».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε: «Με όλο το σεβασμό κ. υπουργέ στον Άρειο Πάγο και στο θεσμό της δικαιοσύνης, νομίζω ότι τέτοιες ανακοινώσεις και κινήσεις χρήζουν περισσότερο ιατρικής και όχι δικαστικής εξέτασης».
Δείτε το βίντεο:
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: