ΑΠΕΙΛΕΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - «Αν δεν περάσει ο φόρος θα πέσει η κυβέρνηση»

«Ο φόρος θα περάσει γιατί αν δεν περάσει, θα πέσει η κυβέρνηση. Προφανώς, θα γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις και ο φόρος θα περάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτό το λέω γιατί δεν έχω καμία αντίρρηση, αν οι βουλευτές ρίξουν την κυβέρνηση. Και τότε θα αναθέσω στον Γιώργο Παπαδάκη το υπουργείο Οικονομικών. Τότε, θα δείτε ότι είναι αλλιώς στα παράθυρα και αλλιώς στην ηλεκτρική καρέκλα», είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Θα κάνω εκστρατεία για να γίνει ο Γιώργος Παπαδάκης, υπουργός Οικονομικών, εάν πέσει η κυβέρνηση», του ανέφερε ο υπουργός Υγείας προσθέτοντας ότι: «Θα ψηφίσω με τα δύο χέρια Γιώργο Παπαδάκη».
Αναφερόμενος στους αντιδρώντες του Κοινοβουλίου, είπε: «Οι βουλευτές είναι εκεί γι’ αυτό έχουν ψηφιστεί για να εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους του. Και η κοινή γνώμη θα πρέπει να καταλάβει ότι από εδώ και μπρος ζούμε με τα δικά μας λεφτά». Τόνισε δε ότι η χώρα έχει ανάγκη χρημάτων και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Και ξεκαθάρισε ότι οι βουλευτές έχουν ψηφίσει τα μέτρα για το ποσό των 3,5 δισ. ευρώ και το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην κατανομή του συγκεκριμένου ποσού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: