ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ - Δεν είναι δυνατόν Έλληνας να σκοτώνει Έλληνα! (vid)

Να μην χυθεί άλλο αίμα και η Ελλάδα να προχωρήσει ενωμένη ζήτησε η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, συγκλονίζοντας με το ήθος και την αξιοπρέπειά της.
«Ο Αλέξανδρος δίνει μεγάλη μάχη, το περιστατικό είναι εξαιρετικά βαρύ. Ο Θεός να τον προστατέψει και όλα τα παιδιά του κόσμου» σημείωσε. «Δεν έχει πειραχθεί η καρδιά του, παλεύουμε για τα ζωτικά όργανά του» διευκρίνισε.
«Εχω χάσει και άλλο ένα γιο στα 28 από μεσογειακή αναιμία» πρόσθεσε η μητέρα του. Ο Αλέξανδρος Γέροντας είναι και πατέρας ενός μικρού παιδιού.
Η μητέρα του τόνισε ότι ο 29χρονος δεν ήταν ένθερμος οπαδός της Χρυσής Αυγής, αλλά του άρεσαν οι «αντιλήψεις» της οργάνωσης.
Η Όλγα Βλάχου, κάτοικος Κηφισιάς και κοινοτική σύμβουλος, μίλησε με τρεμάμενη φωνή για την κατάσταση του γιου της. «Το παιδί μου είναι διασωληνωμένο. Θέλω να ξαναδώ το παιδί μου όρθιο».
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αφαιρέθη η σπλήνα, αλλά δίνεται μάχη να μην πάθει εσωτερική αιμορραγία. Είναι πολυτραυματίας ο Αλέξανδρος, δίνει μάχη για να ζήσει».
«Η Ελλάδα χρειάζεται ομοψυχία. Να μην χυθεί ξανά ελληνικό αίμα. Δεν είναι δυνατόν Έλληνας να σκοτώνει Έλληνα. Όλοι αγκαλιασμένοι να υπερπηδήσουμε ό,τι εμπόδιο υπάρχει, ώστε να έχουμε όλοι ευμάρεια. Ποτέ ξανά να μην χυθεί σταγόνα αίματος. Όλα είναι παιδιά μας» δήλωσε συγκινημένη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: