ΤΟ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ... ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π. ΑΣΠΙΩΤΗΣ...!


Σε έναν βασικό ύποπτο καταλήγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά από την ανάλυση του φρικιαστικού βίντεο του μακελειού, σύμφωνα με πληροφορίες των (καλά πληροφορημένων εκ των έσω) καθεστωτικών ΜΜΕ. Ιδού το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του καναλιού Star:

«Το βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, περιέχει ίσως το σημαντικότερο στοιχείο των ερευνών ικανό να  οδηγήσει τις διωκτικές αρχές στην ταυτότητα του ψυχρού εκτελεστή. Το περπάτημα πρόδωσε τον δολοφόνο;

Ταυτότητα που όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, αποκαλύπτεται  με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, από το περπάτημα του αδίστακτου εκτελεστή που δείχνει εμφανώς να έχει δυσκολία στην κίνηση. Αυτή η λεπτομέρεια προκαλεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση των ερευνών, καθώς περιορίζει εντυπωσιακά τον κύκλο των υπόπτων και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τώρα την προσοχή τους  ως αναφορά την ταυτότητα του εκτελεστή, σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ένας από τους  βασικούς  υπόπτους, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να είναι  ένας 35χρονος αντιεξουσιαστής,  που κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες αλλά και για επιθέσεις κατά αστυνομικών των ΜΑΤ στην περιοχή των Εξαρχείων. Τότε μάλιστα είχε προφυλακιστεί για μερικούς μήνες. Τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών μετά τον τυχαίο εντοπισμό ενός μικρού οπλοστασίου που είχε ξεχάσει, στο πορτ μπαγκάζ ενός νοικιασμένου αυτοκινήτου. Ήταν δύο τσάντες με σφαίρες, πολεμικά όπλα και χειροβομβίδες.

Λίγες ώρες αργότερα η αντιτρομοκρατική έκανε έφοδο στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια αλλά ο 35χρονος είχε προλάβει να εξαφανιστεί.  Όπως λένε οι αστυνομικοί κατά το παρελθόν είχε χτυπήσει σε τροχαίο ατύχημα και έκτοτε αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα».

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Για τον προστατευόμενο όλου του ΣΥΡΙΖΑ (κάποιων της ΔΗΜΑΡ, του «Ιού» Τρίμμη και λοιπών τρομολαγνικών δυνάμεων ) Παναγιώτη Ασπιώτη! Ιδού το… κύμα συμπαράστασης υπέρ του, σε παλαιότερη υπόθεση τρομοκρατίας:

«Την 1η Ιουνίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο Εφετών η υπόθεση των τριών (Π. Ασπιώτη, Γ. Καλαϊτζίδη, Π Καρασαρίνη). Στο πλαίσιο αυτής εκδίκασης, εντείνεται και η συμπαράσταση από εκατοντάδες ενεργούς πολίτες, νέους, εργαζόμενους, διανοούμενους, εργαζόμενους και στελέχη της αριστεράς και των κινημάτων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τον διεθνή χώρο…

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης κάποιες από τις εκατοντάδες υπογραφές από την πανελλαδική καμπάνια αλληλεγγύης στους τρεις προφυλακισμένους αντιεξουσιαστές:

Των πανεπιστημιακών Γιάννη Πανούση, Γιάννη Μηλιού, Άλκη Ρήγου, Γιώργου Σταθάκη, Σταύρου Σταυρίδη, Τάκη Πολίτη, Σταύρου Τομπάζου, Νίκου Μπελαβίλα κ.ά.
Των δημοσιογράφων Γιάννη Παντελάκη, Βίκυς Τσιώρου, Ελιζαμπέτας Καζαλότι, Γιώργου Σταματόπολου, Αρτέμη Ψαρομηλίγκου, Μαρίας Δέδε, Γκουίντο Τσιόφφι, Νάντιας Γιαννίρη, Ελένης Δελβινιώτη, Κατερίνας Κατή, Κώστα Καρτάλη, Αρίστου Γιαννόπουλου, Πάνου Κοσμά κ.ά.
Των ανθρώπων του πολιτισμού και της διανόησης Περικλή Κοροβέση, Γιάννη Καλαΐτζή, Λεωνίδα Χρηστάκη, Βίκτωρα Αναγνωστόπουλου, Άκη Γαβριηλίδη, Στρατή Μπουρνάζου, Θόδωρου Παρασκευόπουλου, Στράτου Ιωαννίδη, Ρήγα Αξελού κ.ά.
Των νομικών Γιάννη Ραχιώτη, Άχιμ Ρολχόιζερ, Τάνιας Σαρώφ, Άννας Μιχαηλίδου, Ειρήνης Πανατοπούλου, Ζωής Γιαλή, Βασίλη Παπαστεργίου, Σταυρούλας Γιαννακοπούλου, Άγγελου Φελεσάκη κ.ά.
Των συνδικαλιστών –ριών, Μάκη Μπαλαούρα (Γ.Σ. ΟΤΟΕ), Αλέκου Καλύβη (αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ), Βασίλη Χατζηλάμπρου (Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ), Δέσποινας Σπανού (Ε.Γ. ΑΔΕΔΥ), Δημήτρη Στρατούλη(αντιπρόεδρος ΙΝΕ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ), Γρηγόρη Φελώνη (πρόεδρος ΕΚΑ), Δημήτρη Τρίμη (Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ) κ.ά.

Των στελεχών της Αριστεράς και των κοινωνικών κινημάτων Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γιάννη Μπανιά, Νίκου Γιαννόπουλου, Νίκου Βούτση, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Αλέκου Φλαμπουράρη, Γιάννη Σηφακάκη, Στέλλας Αλφιέρη, Αλέξη Τσίπρα, Τάσου Κορωνάκη, Γεωργίας Ντούσια, Μάγδας Σπηλιοπούλου, Ελένης Σταματάκη, Ρούντι Ρινάλντι, Νίκου Γκλαρνέτατζη, Ασημίνας Δαβάκη – Κλαυδιανού κ.ά.».

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: