Θα φορολογήσουν και τα σκουπίδια λόγω ..ανακύκλωσης!

Το είχαμε αποκαλύψει στο ΟΛΥΜΠΙΑ από το Σεπτέμβριο του 2011, μόλις λίγους μήνες μετά την απογραφή!
Σε εκείνο το έντυπο υπήρχε ερώτηση ακόμα και για το ποσοστό ανακύκλωσης των σκουπιδιών από κάθε νοικοκυριό! Σε σημερινό της άρθρο η Ελευθεροτυπία επιβεβαιώνει αυτά που γράφαμε τότε..

20140108-183723.jpg
εδώ ολόκληρο το άρθρο με την αποκάλυψη στο θέμα για το χαράτσι στα ακίνητα και τα στοιχεία που δώσαμε μόνοι μας για να το φέρει λίγο μετά ως Βενιζέλος ως έκτακτο μετρό!
Διαβάστε τι γράφαμε τότε:
Το ΟΛΥΜΠΙΑ είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στο τραπέζι έχουν πέσει και μέτρα, όπως η φορολόγηση των απορριμάτων, με την δικαιολογία ότι η Ελλάδα πληρώνει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην ΕΕ, ως πρόστιμα.
Να θυμίσουμε ότι στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Γερμανία, πέραν από τον τομέα της ενέργειας που δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο.
Για να δούμε πόσο «τυχαίο» είναι και αυτό:
Στην δεύτερη σελίδα της απογραφής, υπάρχει μια περίεργη ερώτηση για το αν ανακυκλώνουμε τα απορρίμματά μας και μάλιστα σε τι ποσοστό! Στόχος της κυβέρνησης ήταν να δείξει (με νούμερα) ότι οι Έλληνες έχουν χαμηλή συνείδηση ανακύκλωσης, θέλοντας να μας πείσουν ότι φταίμε εμείς που «τρώμε» τα πρόστιμα από την Ε.Ε.!



ΠΗΓΗ20140108-185736.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: