ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Flash mobs σε πολλές πόλεις κατά των διώξεων των χριστιανών (video)



Στην Στουτγάρδη, το Μόναχο, την Κολωνία, αλλά και σε πολλές άλλες γερμανικές πόλεις (βλ. βίντεο παρακάτω) πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο flash mobs κατά των διώξεων που υφίστανται οι Χριστιανοί. Στο Μόναχο συμμετείχαν περίπου 100 χριστιανοί. Η κίνηση έγινε στα πλαίσια της δράσης σε εθνικό επίπεδο από την οργάνωση ‘Open Doors’.



Οι Γερμανοί χριστιανοί ενημέρωσαν τους περαστικούς για τους διωκόμενους χριστιανούς στις ισλαμικές χώρες και προσευχήθηκαν για τους εν Χριστώ αδελφούς και αδελφές που πληρώνουν με την ζωή τους την πίστη τους. Όπου επικρατεί η Σαρία οι Χριστιανοί βρίσκονται αντιμέτωποι με διώξεις, ταπείνωση, βασανιστήρια και θάνατο. Αυτό αποσιωπείται συνεχώς από τα κατεστημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.



Η Open Doors δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες όπου υπάρχουν σοβαροί περιορισμοί στην ελευθερία της λατρείας και παρέχουν υποστήριξη στους διωκόμενους Χριστιανούς πνευματικά και υλικά.



Όταν οι χριστιανοί απήγγειλαν την Προσευχή του Κυρίου (Πάτερ Ημών), στην πεζοδρομημένη ζώνη του Μονάχου, μουσουλμάνοι που περνούσαν άρχισαν να φωνάζουν προκλητικά «Allahu Akbar». Η ίδια σκηνή επαναλήφθηκε και σε άλλα μέρη…



MONAXO

ΚΟΛΩΝΙΑ

ESSEN

GIFHORN

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: