Τορόντο: Αντιχριστιανικές διαφημίσεις στο metro της πόλης

Διαφημιστική ρεκλάμα στον υπόγειο σταθμό Dundas (south bond platform)
Διαφημιστική ρεκλάμα στον υπόγειο σταθμό Dundas (south bond platform)

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
H οργάνωση “Collect free Quran” ( Διανομή δωρεάν Κορανίων)  δραστηριοποιείται στον Καναδά με σκοπό τη διάδοση της μουσουλμανικής θρησκείας. Εκατοντάδες μέλη κάθε μέρα , σε διάφορα κεντρικά σημεία του Τορόντο, μοιράζουν δωρεάν Κοράνια και διανέμουν φυλλάδια με εξηγήσεις και αναφορές στη θρησκεία τους. Ειδικά stands έχουν γεμίσει τις διάφορες πολυσύχναστες γωνιές της πόλης από τα οποία οι περαστικοί καλούνται να ενημερωθούν για την αλήθεια του Ισλάμ. Η οργάνωση καυγχάται ότι με αυτήν της τη δράση έχει πετύχει τον προσυλητισμό πολλών καναδών πολιτών και έχει διασαφηνίσει πολλά δογματικά λάθη των χριστιανών.
Χαρακτηριστικές οι γιγαντοαφίσες που κοσμούν τον υπόγειο συρμό του Τορόντο και τα φυλλάδια που διανέμονται δωρεάν με τον πηχαίο τίτλο: Είναι ο Ιησούς Θεός ; Η Βίβλος και το Κοράνι λένε ΟΧΙ. Ανακαλύψτε την Αλήθεια
Σταθμός Kennedy Toronto subway
Νόμιμη Διαφήμιση στο Τορόντο
Από το δωρέαν προπαγανδιστικό υλικό της οργάνωσης
Από το δωρέαν προπαγανδιστικό υλικό της οργάνωσης
Η οργάνωση συλλέγει χρήματα από μουσουλμάνους δωρητές και ενοικιάζει τις διαφημιστικές προθήκες έναντι του ποσού των 600 $ το μήνα . Οι διαφημιστικές ρεκλάμες έχουν διαστάσεςι 4ft επί 6ft. Συνολικά έχουν τοποθετηθεί 10 παρόμοια poster σε διάφορα σημεία του υπόγειου συρμού αλλά και των υπέργειων στάσεων. Μέσω της ελευθερίας της διαφήμισης, πάμπολλες ρήσεις του “Προφήτη” Μωάμεθ έχουν αναρτηθεί  στις προθήκες που ενοικιάζουν μηνιαίως οι εταιρείες ενοικίασης διαφημιστικού χώρου. Ήδη κορανικά χωρία έχουν διακοσμήσει τους υπόγειους σταθμούς των Islington subway station, Saint George station, Younge and Shepard station και Kennedy station.
382058_377882898971847_1537540649_n

1480498_558481250912010_377988686_n
Φωτογραφία από το website της οργάνωσης με τη λεζάντα Ο αδερφός Abdullah που εξισλαμίσθηκε πριν 2 χρόνια
Φωτογραφία από το website της οργάνωσης με τη λεζάντα
Ο αδερφός Abdullah που εξισλαμίσθηκε πριν 2 χρόνια
Ο αδερφός Ahmed που εξισλαμίσθηκε πριν 1 χρόνο και τώρα βοηθάει στα stands
Ο αδερφός Ahmed που εξισλαμίσθηκε πριν 1 χρόνο και τώρα βοηθάει στα stands


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: