ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ :ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ



νέοι άνθρωπο στο ικριωμα
νέοι άνθρωπο στο ικριωμα

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Η καταγραφή των εγκλημάτων πολέμου και κατά της ανθρωπότητας που διαπράτει το Ισλαμικό Κράτος σε Συρία και Ιράκ είναι σκηνές από το ολοκαύτωμα του 21 ου αι.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει αναρτήσει άλλη μια δημόσια εκτέλεση από τη περιφέρεια της Homs.Πιθανότατα προέρχεται από την πόλη Shaar που κατέκτησαν οι τζιχαντιστές. Ίσως πρόκειται για εργαζόμενο στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου της περιοχής που πρόσφατα το Ισλαμικό Κράτος κατέκτησε και προέβη σε μαζικές εκτελέσεις.

Bum0pumIQAALJ1AΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ
Bum0QrNIcAAl4LW

Bum0uxZIMAAivc4

Μια ακόμη φωτογραφία από την περιοχή Al Mayadeen στην Deir Ezzor όιπου πριν από λίγες ημέρες οι τζιχαντιστές σταύρωσαν σε πλατεία πολίτες.

BupQSqeCYAIC0dwΈνας ορφανός αποκεφαλισμός ηλικιωμένου μαχητή.

BurbNx6CEAEKV63Η ανάρτηση αναφέρει μόνο ότι πρόκειται για έναν από τους peshmergas χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για άνδρα του συριακού ΄ή ιρακινού στρατού. (ιστολόγιο συριακής διασποράς)

Ένα twitter που έφθασε στη σύνταξη του οbservatoire de la christainiphobie απεικονίζει μια μακάβρια σκηνή από τους θαμένους ζωντανούς αμάχους κούρδους στο Ιράκ από το Iσλαμικό Κράτος.

με την επισήμανση ότι το Γραφείο των Ανθρωπίνων Διακιωμάτων στο Ιράκ αναφέρει χιλιάδες θαμμένους ζωντανούς

Ο απολογισμός από την μαρτυρική πόλη Sinjar είναι αδιανόητα οδυνηρός. Τουλάχιστον 3.000 yézidis σφαγιάσθηκαν 5.000 άλλοι απήχθησαν και 300 παιδιά και ηλικιωμένοι πέθαναν από τις κακουχίες στα βουνά. Υπό την απειλή της εθνοκάθαρσης 300.000 μέλη της κουρδόφωνης μειονότητας κατέφυγαν στα βουνά της Sinjar για να σωθούν. (actukurde )

Αυτή τη θηριωδία την χρεώνεται ως συναυτουργός ο FSA υποκινητής και πρωταίτιος της πολιτικής αποσταθεροποίησης της Συρίας και κατ΄επέκταση του Ιράκ και οι δυτικοί πρόστατες του. Ο κηδεμονευόμενος από τις ολιγαρχίες του Κόλπου.

dimpenews.com

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: