ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ISIS ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΜ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

,vh;jvjhv v ,njv


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Χρυσές δουλειές για την Τουρκία χώρα της Ελευθερίας και της Ανοχής. Τα εμπορικά δουλεύον με τα αξεσουάρ, στολές και αναμνηστικά της τρομοκρατικής ISIS, τα ξενοδοχεία πολυτελείας γεμίζουν από τους μετριοπαθείς της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης που έχει μόνιμα την έδρα της στην Πόλη, τα υποδεέστερα ξενοδοχεία και ακίνητα έχουν φουλάρει από τις ταξιαρχίες των διεθνών Τζιχαντιστών που έχουν την Τουρκία ως διαμετακομεστικό κέντρο εδώ και χρόνια για την προώθησή τους σε Συρία και προσφάτως και σε Ιράκ.


Γνωρίζαμε ότι περίπου 22 000 τζιχαντιστές πέρασαν από το τουρκικό έδαφος, ότι οι τουρκικές υπηρεσίες τους παρέχουν όλες τις διευκολύνσεις, ότι όνειρο του Ερντογάν είναι η αναβίωση του χαλιφάτου, ότι έχει καλύψει και με στρατιωτικές επιχειρήσεις την εισβολή στη συροαρμένικη πόλη Κεσσάμπ,

αλλά ότι θα κυκλοφορούσε τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Μ.Συρίας (ISIS )  χωρίς κανέναν ενδοιασμό και προφύλαξη απολαμβάνοντας το καθεστώς της τέλειας ασυλείας , ομολογουμένως δεν το περιμέναμε.

Δείτε τον “παλληκαρά ” με πόσο θράσος και άνεση κινείται με το τράμ της Κωνσταντινούπολης ,όπου διαμένει μέχρι να συνοντινισθεί η προώθησή του . Το συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε με κινητό τηλέφωνο επιβάτης.
dimpenews:τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους σε τραμ της Κων/πολης
dimpenews:τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους σε τραμ της Κων/πολης

 dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: