Τι γυρεύουν δεκάδες τεθωρακισμένα στην... Αθηνών-Λαμίας;

Το πρωί τουλάχιστον 15 αρματοφόρα οχήματα μετέφεραν ΤΟΜΠ Μ-113 σε συνεργεία του Ελληνικού Στρατού

Τι γύρευαν δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού τύπου Μ-113 στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας; Το ερώτημα αυτό δημιουργήθηκε σε δεκάδες οδηγούς που το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες- και τα αυτοκίνητά τους ήταν σχεδόν μποτιλιαρισμένα- στην Αθηνών-Λαμίας.



Τις τελευταίες μέρες δεκάδες ΤΟΜΠ Μ-113 μεταφέρονται από το λιμάνι του Πειραιά σε συνεργεία του Ελληνικού Στρατού στον Άγιο Στέφανο (301 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης) για επισκευές και συντήρηση. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται πρόβλημα στην κίνηση των αυτοκινήτων που κινούνται στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία την ίδια ώρα που κινούνται και τα αρματοφόρα τα οποία μεταφέρουν τα βαριά τεθωρακισμένα τύπου Μ-113. 

Το πρωί της Δευτέρας, περίπου 15 αρματοφόρα οχήματα που μετέφεραν τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού προκάλεσαν μποτιλιάριαμα και ανάγκασαν τα άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας να προχωρούν με πολύ χαμηλές ταχύτητες -τουλάχιστον μέχρι το ύψος του Αγίου Στεφάνου.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: