"ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ" Βαριές καταγγελίες Π.Καμμένου κατά Ι.Ντογιάκου: "Ο εισαγγελέας κρύβει τα αποδεικτικά στοιχεία"

Πολύ σοβαρές καταγγελίες κατά του νεοδιορισθέντος προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος αναφορικά με την στάση του στην υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή Π.Χαϊκάλη.
Προσερχόμενος στην εισαγγελία ο Πάνος Καμμένος για να καταθέσει κι αυτός για την υπόθεση που έχει προκύψει μετά τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη ότι επιχειρήθηκε να εξαγοραστεί για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας, λίγα λεπτά μετά τις 12 το πρωί της Κυριακής είπε:
«Όπως βλέπετε ήρθα. Εχθές το βράδυ επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Στάθης από τη ΓΑΔΑ και μου διαβίβασε την επιθυμία του εισαγγελέα να καταθέσω σήμερα. Του είπα ότι σήμερα έρχεται ο γιος μου από την Αμερική και αν γίνεται να καταθέσω αύριο, Δευτέρα. Σήμερα το πρωί όμως διέρρευσε στους δημοσιογράφους η δυσαρέσκεια της εισαγγελίας. Μίλησα με τον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μου είπε ότι αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων»
Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι ειδοποιήθηκε από τη σύζυγό του και δικηγόρο Έλενα Τζούλη ότι η έρευνα θα κλείσει χωρίς την κατάθεσή του και γι' αυτό, όπως εξήγησε, προσήλθε στο Εφετείο. «Ο κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, (ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών) όπως με ενημέρωσε η σύζυγός μου και συνήγορος του κ. Χαϊκάλη, μεθοδεύει να κλείσει την υπόθεση. Πριν από λίγο ωρύονταν πως αν δεν έρθω σήμερα να καταθέσω θα κλείσει τη δικογραφία».
«Ο κ. Κικίλιας και ο κ. Στάθης με διαβεβαιώνουν ότι δεν έχουν κανένα πρωτότυπο υλικό και ότι αυτό βρίσκεται κλειδωμένο στο γραφείο του κ. Ντογιάκου» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δηλώνοντας ακόμη πως «ο κ. Χαϊκάλης έχει παραδώσει το αμοντάριστο υλικό, είναι φανερό ότι υπάρχει επιχείρηση συγκάλυψης».
Είναι το δεύτερο κόμμα το οποίο εξαπολύει κατηγορίες κατά του κυρίου Ισιδωρου Ντογιάκου μετά το Λαϊκό Σύνδεσμο.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: