ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ... ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ!!!

Τραβεστί λέμε, σύμφωνα με το λεξικό, ένα άτομο αρσενικού φύλου που ντύνεται με γυναικεία ρούχα. Στη φωτογραφία ντοκουμέντο βλέπετε μια… παρέα τζιχαντιστών τραβεστί.

Δεν είναι όλοι οι τζιχαντιστές στο Ισλαμικό Κράτος «πωρωμένοι» να πάνε μια ώρα συντομότερα στον παράδεισο, για να απολαύσουν πιλάφια και μια στρατιά από παρθένες και κορίτσια.

Πολλοί βρέθηκαν στη Συρία για πιο επίγειους λόγους, όπως να γίνουν ήρωες, να αποκτήσουν πλούτη, γυναίκες, ίσως και να ζήσουν την επανάσταση. Μόνο που η τζιχαντιστική πραγματικότητα απέχει παρασάγγες από την «θεαματική» προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους. Και φυσικά, όλοι αυτοί, δεν έχουν καμία διάθεση να πεθάνουν. Μια καλύτερη ζωή ήθελαν, όχι μια καλύτερη μεταθανάτια ζωή.

Λιποτακτούν, λοιπόν, κατά δεκάδες. Ειδικά μετά την έναρξη των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών.

Πολλοί για να περάσουν απαρατήρητοι ντύνονται γυναίκες. Πιστεύουν ότι κάτω από τα ισλαμιστικά γυναικεία ενδύματα, που καλύπτουν όλο το σώμα και το πρόσωπο, θα καταφέρουν να διαφύγουν τόσο από τους δικούς τους όσο και από τους εχθρούς.

Συχνά οι Κούρδοι ανακαλύπτουν κάτω από τα γυναικεία φουστάνια τζιχαντιστές. Και όταν τους πιάνουν ντυμένους έτσι, δεν χάνουν την ευκαιρία να τους βγάλουν και μια αναμνηστική φωτογραφία.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: