ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...



alt
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:
http://anti-karta.gr
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ...
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ:
"Αλλά σκοπός τους τώρα είναι νά απομακρύνουν τά παιδιά από τήν 'Εκκλησία. Τα δηλητηριάζουν, τα μολύνουν με διάφορες θεωρίες, κλονίζουν την πίστη τους. Τα εμποδίζουν από το καλό, για να τα αχρηστέψουν. Τα καταστρέφουν από μικρά.
Και τα παιδάκια, φυσικά, από αρνάκια γίνονται κατσικάκια. Αρχίζουν μετά νά χτυπούν άσχημα καί τούς γονείς τους και τους δασκάλους και αυτούς που τα κυβερνούν. Τα κάνουν όλο άνω-κάτω : συλλα­λητήρια, καταλήψεις, αποχή από τα μαθήματα.
Και τελικά όταν θα φθάσουν νά ξεκοιλιάσουν αυτούς που τα κυβερνούν, τότε θα βάλουν και αυτοί μυαλό."
(Λόγοι Γ. Παϊσίου, τ. Α, Σουρωτή, 1999, 299-301)
alt
Είναι ακριβώς τα παιδιά των γηπέδων, αυτά τα οποία έχουν οδηγήσει, οι πολιτικές των εκάστοτε κυβερνώντων, σε αδιέξοδα και είναι από τους λίγους λαϊκούς πυρήνες που έχουν μείνει όρθιοι και ικανοί να αντιδράσουν δυναμικά!
Ο παπά-Χρήστος ή όπως τον φωνάζουν χαριτολογώντας "παπά-ΠΑΟΚ", ο πατριώτης του γερό-Παΐσιου, από την Κόνιτσα, το περιγράφει πολύ ωραία, πως αυτά τα παιδιά έχουν πεταχθεί στο περιθώριο (δείτε στο 1'43"):
...ενώ παρακάτω συντρίβει με απλά λόγια τον καθωσπρεπισμό και το κατεστημένο είτε στην κοινωνία, είτε στην Εκκλησία (η προσπάθεια του Μητροπολίτη Άνθιμου, κολαούζου κάθε προδοτικής ηγεσίας, να τον φιμώσει βρήκε σθεναρή αντίσταση ακριβώς από τα παιδιά των γηπέδων):
Όλη αυτή η χρόνια κόντρα μεταξύ των φιλάθλων μετατρεπόμενη σε ομοψυχία για έναν κοινό σκοπό, πέραν των οπαδικών διαφορών, θα δημιουργήσει τέτοια δυναμική που μπορεί να συντρίψει οποιονδήποτε καταστροφικό σχεδιασμό εναντίον του λαού μας!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
Θελήσαν να μετατρέψουν τα γήπεδα σε οχετό χαμένων ψυχών. Δυστυχώς όμως για τους κυβερνώντες καμιά φορά τα ...λύματα ξεχειλίζουν και μπορούν να φτάσουν ως την Βουλή...

Υ.Σ.
Έζησα την συγκλονιστική εμπειρία, μετά από έναν αγώνα του ΠΑΟΚ, όπου είναι παρατεταγμένες όλες οι καντίνες, έξω από την Τούμπα, να παρατηρώ σε κάθε μία από αυτές προσεκτικά πως σχεδόν όλες είχαν μία μικρή ή μεγάλη εικόνα του γερό-Παΐσιου, τον οποίο σέβεται όλο αυτό το σινάφι των γηπέδων, όπως ξέρω και πολύ καλά ότι μεγάλο μέρος από αυτούς τους "αλήτες" των κερκίδων, πηγαίνουν συχνά στο Άγιον Όρος και πολλοί διάγουν και πνευματικό βίο μέσα στην Εκκλησία.
Όσοι δεν τους γουστάρουν ας φάνε γραβάτα και άμβωνες... 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: