ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεν το Χωράει ο Ανθρώπινος Νους… Οργανωμένο από τη Γαλλική Κυβέρνηση το Μακελειό στο Παρίσι.




Gerooid O’Colman
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ… ΟΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ΄…
Ο Gerooid O’Colman σε μια συνέντευξη διάρκειας μόλις δέκα λεπτών στο «Russia Today» αποκαλύπτει πράγματα και θαύματα για την επίθεση στο Παρίσι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο περισσότερων από 150 ανθρώπων….

ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Δημιουργείται Ένα Πλήρες Ελεγχόμενο Αστυνομικό Κράτος
Εδώ είναι μερικά από αυτά που καλύπτονται σε αυτή τη σημαντική συνέντευξη!
* Μέσα στο Παρίσι τώρα πραγματοποιείται προπαγανδιστική εκστρατεία για να κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται να βγαίνουν στους δρόμους!
* Οι επιθέσεις στη Συρία ενορχηστρώνονται από το εξωτερικό – ΝΑΤΟ. Επιτίθενται σε άμαχους Σύριους!
* Υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος κατά του άμαχου πληθυσμού Πρόκειται για μια μορφή νεοαποικιοκρατίας – στοχεύει στο διαίρει και βασίλευε των πληθυσμών του κόσμου και στην υποβολή μιας παγκόσμιας τάξης ενάντια στα συμφέροντά τους!
* Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη που ωθείται στον παγκόσμιο πληθυσμό, εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της άρχουσας τυραννικής ελίτ!
* Δεν υπάρχει πόλεμος κατά της τρομοκρατίας! Υπάρχει ένας πόλεμος όπου ΗΠΑ και Ισραήλ χρησιμοποιούν ως μεσολαβητές τις τρομοκρατικές ομάδες για να διατηρήσουν την ηγεμονία τους.
* Οι τρομοκράτες αυτοί χρηματοδοτούνται και εκπαιδεύονται από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.
* Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το ISIS! Το ISIS είναι δημιούργημα των ΗΠΑ. Το ξέρουμε αυτό από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα των ΗΠΑ από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (DIA).

Gearoid O’Colman2
* Η γαλλική κυβέρνηση προσπαθεί να συγκεντρώσει υποστήριξη για μεγάλη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία! Θέλουν να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι! Το παιχνίδι που έχει σχεδόν χαθεί αφού η Ρωσία καταστρέφει το πληρεξούσιο στρατό ISIS.
* Υπάρχουν ISIS δυνάμεις που έρχονται στην Ευρώπη, μεταμφιεσμένοι ως πρόσφυγες. Στόχος η αποσταθεροποίηση στην κεντρική Ευρώπη.
* Η γαλλική κυβέρνηση θέλει να πάρει το παιχνίδι στη Συρία στα χέρια της και να στηρίξει αυτούς τους λεγόμενους «μετριοπαθείς» αντάρτες. Δεν υπάρχουν «μέτριοι» αντάρτες στη Συρία!
* Το παιχνίδι στη Συρία εξυπηρετεί μόνο τη Δυτική Ελίτ!
* Η Γαλλική κυβέρνηση ανησυχεί ιδιαίτερα για τα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και γι’ αυτό έχει δοθεί εντολή να αποκαλούνται ως «θεωρητικοί συνωμοσίας» και τα περισσότερα από αυτά να πατάσσονται. Έχει ήδη αρχίσει.
* Οι γαλλικές ελίτ χρησιμοποιούν ως πιόνια τους μουσουλμάνους για να διαιρέσουν τη χώρα – για να χωρίσουν τους εργαζόμενους ανθρώπους και να κινείται ο ένας εναντίον του άλλου.
* Γαλλική κυβέρνηση είναι συνένοχη στην τρομοκρατία στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.


Αν αυτό συνεχιστεί, θα είναι κάτω από στρατιωτικό νόμο!    http://hellasforce.com/2015/11/16/%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%8e%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια: