ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ… ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ!!!


ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΗΡΥΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟΡΙΑΣΜΟ…
Χωρίς νερό κινδυνεύουν να μείνουν όσα νοικοκυριά δεν πληρώσουν έστω και έναν λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Έτσι μετά το ρεύμα αναμένεται να «κόβεται» και το νερό για δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές, προκειμένου η ΕΥΔΑΠ να εντοπίσει τους κακοπληρωτές και να «μαζέψει» οφειλές άνω των 210 εκατομμυρίων ευρώ. Η νέα πολιτική της ΕΥΔΑΠ εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο για την εκκαθάριση, εξυγίανση και στη συνέχεια πώληση ποσοστού έως 49% της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να καταργηθεί η ρύθμιση που υπήρχε και προέβλεπε ΄τι η ΕΥΔΑΠ θα κόβει το νερό μόνο σε περίπτωση σωρευτικών χρεών από 500 ευρώ και πάνω, σε όσους δηλαδή χρωστούσαν για πολλούς μήνες. Τώρα το νερό θα «κόβεται» ακόμα και για έναν λογαριασμό, για οποιοδήποτε ποσό, ειδικά αν η ΕΥΔΑΠ κρίνει ότι ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει και δεν το κάνει.
Πολλοί συνδέουν το «σαφάρι» για είσπραξη οφειλών με τα σενάρια εισόδου ιδιωτών στην ύδρευση, που ενισχύθηκαν μετά την πρόσφατη επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι η νέα συμφωνία με τους δανειστές προβλέπει πως η ιδιωτική συμμετοχή θα φτάσει συνολικά στο 49% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ. (Διαβάστε Εδώ Όλες τις Λεπτομέρειες)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: