O συριακός στρατός εντόπισε το κάθισμα εκτίναξης – εκτόξευσης του ρώσου πιλότου

O συριακός στρατός εντόπισε το κάθισμα εκτίναξης – εκτόξευσης του ρώσου πιλότου του Su 24 που κατέρριψαν οι Τούρκοι
O συριακός στρατός εντόπισε στην περιοχή της Λαττάκεια το κάθισμα εκτίναξης – εκτόξευσης του ρώσου πιλότου που ενεργοποίησε το συστημα εκτόξευσης κατά την κατάρριψη του ρωσικού Su 24 από τουρκικό F16.Κομμάτι κομμάτι συμπληρώνεται το μοιραίο παζλ.
Κυβερνήτης και συγκυβερνήτης του μοιραίου βομβαρδιστικού έκαναν χρήση κι ενεργοποίησαν το σύστημα εκτόξευσης αλλά κατά την κάθοδό της μια κι έπεσαν επί συριακού εδάφους δέχθηκαν τα αλλεπάλληλα πυρά τουρκμένων τρομοκρατών που λυμαίνονταν την περιοχή στο Β της Λαττάκεια.Αποτέλεσμα ήταν ο κυβερνήτης πιλότος του ρωσικού αεροπλάνου να τραυματιστεί και να συλληφθεί αιχμάλωτος από τους ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι τον χλέυασαν τον βασάνισαν και τον υπέβαλαν σε ατιμωτικό αργό και βασανιστικό θάνατο.Στο τέλος σκύλευσαν και σίλησαν τη σωρό του σύμφωνα με το υλικό που ντοκουμεντάρει το έγκλημά τους.
To συγκλονιστικό υλικό της φωτογραφίας με το κάθισμα εκτίναξης – εκτόξευσης του ρώσου πιλότου παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του λιβανέζικου μέσου al Manar Σομάρ Χατέμ.
Η ένταση των ρωσοτουρκικών σχέσεων από εκείνη τη στιγμή παραμένει αμείωτη και τελευταία έκφανσή της ήταν το θερμό επεισόδιο σήμερα στο Αιγαίο όπου ρωσικό αντιτορπιλικό κατέφυγε σε προειδοποιητικά πυρά κατά τουρκικού αλιευτικού που κατευθυνόταν εναντίον του και δεν απαντούσε στις κλήσεις του. dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: