Επική μάχη στο Twitter μεταξύ Τραμπ και Σαουδάραβα πρίγκηπα: Πόσους πρόσφυγες πήρατε στην Σ. Αραβία;


ΤΡΑΜΠ: ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΛΑΔΩΝΕΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

σχόλιο
Γ.Θ : Μαύρες μέρες προμηνύονται για την τουρκιά και όλα τα μουσουλμανικά απολειφάδια αν κυβερνήσει την υπερδύναμη ο Ντόναλντ Τράμπ. Φυσικά η αντίχριστη τάξη πραγμάτων (η οποία δεν έχει πατρίδα), δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποτρέψει την εκλογή Τραμπ... ειδικά τώρα που υποψήφια από την πλευρά των δημοκρατικών θα είναι η μάγισσα της νέας τάξης Χίλαρι Κλίντον...


 
(Ο Πρίγκηπας Αλουαλίντ Ταλάλ που έχτισε φράχτη για να μην περνάνε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ πρόσφυγες από την Συρία, κατηγόρησε τον Τραμπ επειδή θέλει να επιβάλλει ποσόστωση στους μουσουλμάνους πρόσφυγες!
Ο διάλογος είναι πραγματικά εκρηκτικός και άκρως αποκαλυπτικός. Να σημειωθεί ότι Σ. Αραβία, Τουρκία και Κατάρ προκάλεσαν την γενοκτονία στην Συρία με τον φερετζέ της «Δημοκρατικής επανάστασης»!
Η μάχη άρχισε με το ακόλουθο τουιτ του Αλουαλίντ: Τραμπ παραιτήσου από την εκλογική διαδικασία, είσαι η ντροπή όχι μόνο των Ρεπουμπλικάνων αλλά ολόκληρης της Αμερικής, δεν θα κερδίσεις ποτέ!!


Η απάντηση του Τραμπ ήταν καταιγιστική: «Ο Πρίγκηπας θέλει να ελέγχει τους Αμερικανούς πολιτικούς ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ (!!!) Όταν εκλεγώ, αυτό θα λάβει τέλος»!

Δηλαδή ο Τραμπ αποκαλυπτει αυτό που γράφουμε χρόνια στο Ολυμπία: Ότι η συμμορία της Κλίντον και άλλοι πολιτικοί, τα πιάνουν από τους Σαουδάραβες και κάνουν τα στραβά μάτια στις σφαγές, στην τρομοκρατία κλπ!

Το δεύτερο τουίτ του Τραμπ ήταν εξίσου σκληρό και αποκαλυπτικό:




 

Μπορείς να μας πεις πόσους πρόσφυγες από την Συρία έχει δεχθεί η χώρα σου; Γιατί δεν έχει δεχθεί;

Η απάντηση φυσικά είναι απλή: ΠΑΡΟΤΙ οργάνωσε την σφαγή η Σ. Αραβία, δεν έχει δεχθεί ούτε έναν πρύσφυγα! Αντίθετα, έστησε και φράχτη για να βεβαιωθεί ότι δεν θα περάσει ούτε ένας!


 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: