Πως γίνονται οι κλοπές με κάρτες. Βίντεο


σχόλιο Γ.Θ : Η παραβίαση των καρτών, προάγγελος του εμφυτεύματος... Αν δεν αντισταθούμε τώρα, θα είναι δυσκολότερο μετά να σταματήσουμε τα σκοτεινά σχέδιά τους.
Σε αυτό το email: contact@iaath.gr μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, που να ζητάτε να παρέμβει άμεσα και να πάρει θέση πριν να είναι αργά.
Πριν σας πει ο λογισμός σας ότι είναι μάταιο, σκεφτείτε ότι χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε.

σχόλιο ID-ont: POS, POS, POS, μας έχουν τρελάνει οι Τράπεζες με τις ατελείωτες διαφημίσεις τους στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες για τα μηχανήματα POS. Αυτά που δέχονται τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Τρελά λεφτά έχουν δοθεί από τις (ανακεφαλαιωμένες με τα λεφτά του Ελληνικού λαού) Τράπεζες, σε αυτές τις διαφημίσεις. Από κοντά και η κυβέρνηση με την προώθηση της "χωρίς μετρητά" κοινωνίας! Ασταμάτητη προπαγάνδα υπέρ των POS από τους αρμόδιους πολιτικούς, με ποταμό μέτρων υπέρ τους...


Είδατε κανέναν υπουργό, καμιά εφημερίδα να πουν τίποτα αρνητικό για τα POS; Όχι βέβαια! Δεν έχουν αρνητικά; Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος;  Δείτε το ρεπορτάζ. Με τέτοια προπαγάνδα, με τέτοιο σχέδιο σε εξέλιξη - να γίνει ο Έλληνας πειραματόζωο σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά -, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δείτε αντίστοιχο ρεπορτάζ από τα Ελληνικά Μέσα Μαζικού Αποπροσανατολισμού.
http://id-ont.blogspot.gr/2016/01/pos-pos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: