Η ΕΡΤ ξαναχτυπά με τη “Μακεδονία” σε αραβόφωνο δελτίο! (video)


Δεν έχουν περάσει ούτε 10 ημέρες που η ΕΡΤ προκάλεσε το κοινό πατριωτικό αίσθημα, και οι “σύντροφοι” ξανά χτυπούν τη λογική και το συναίσθημα των Ελλήνων που δεν έχουν εκφυλιστεί ακόμη.
Εχθές η κρατική τηλεόραση ξεκίνησε την μετάδοση αραβόφωνου δελτίου για την καλύτερη ενημέρωση των προσφύγων. Βέβαια κανείς δεν μας είπε ποιοι από τους λαθρομετανάστες θα βλέπουν το κανάλι της Αγίας Παρασκευής για να ενημερωθούν, την ίδια στιγμή που ακόμη και ο ταλαντούχος Καρανίκας βλέπει την Μενεγάκη στον Alpha.

Πέρα από το αστείο ή καλύτερα το τραγικό της υπόθεσης αποδεικνύεται ότι μέρα με την μέρα η αριστερή κυβέρνηση προχωράει στο σχέδιο αφελληνισμού της χώρας με κάθε μέσο που διαθέτει.




Και όπως θα είδατε και στο παραπάνω βίντεο, αφού ο ισλαμιστής μας καλησπερίζει μας ενημερώνει για τους “πρόσφυγες” που βρίσκονται στα σύνορα με την Μακεδονία (αδιάφορο αν προσθέτει το πρώην νυν, πάνω ή κάτω). Μόνο που η ΕΡΤ στους υπότιτλους το αναφέρει ως “βόρεια σύνορα”. Και εδώ προφανώς δεν χωράνε ανόητες δικαιολογίες για “σαρδάμ” και του “λάθη της στιγμής”. Καθήκον όλων μας είναι να καταγγέλλουμε παρόμοιες ενέργειες αντιστεκόμενοι με αυτόν τον τρόπο στο ανθελληνικό καθεστώς που μας κυβερνάει.
 
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/video_23.html
http://www.elkosmos.gr/i-ert-xanachtipa-me-ti-makedonia-se-aravofono-deltio-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια: