ΕΣΚΑΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ! 486 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ! ΑΙΣΧΟΣ!


Όσο υπάρχουν γραικύλοι... Όλοι αυτοί θέλουν ανεξέλεγκτο αριθμό λαθραίων και χωρίς τέλος.... Μας βρήκαν μαλάκες βλέπετε και αυτοί οι γραικύλοι και οι λαθραίοι...


Μετά τις 300.000 παράνομες ελληνοποιήσεις μογγόλων της Καυκασίας το 1999 από το Σημίτη ο οποίος για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 όπως και τα κατάφερε τελικά, βαπτίζοντας αυτούς τους μογγόλους ως ρωσοπόντιους (οι πραγματικοί έλληνες από αυτούς ήταν μόνο το 2%), μετά την εντελώς δωρεάν περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία ακόμα και των ανασφάλιστων λαθρομεταναστών χωρίς ποτέ να αναζητούνται τα νοσήλια από τις πρεσβείες των λαθραίων αυτών όπως συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές και πολιτισμένες χώρες ε ήλθε και να τριτώσει το κακό. Δείτε εδώ οι γραικύλοι του ΠΑΣΟΚ τι έκαναν καθώς και οι γραικύλοι της ΝΔ που συνέχισαν αυτό το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού.

Με ένα μόνο χρόνο δουλειάς στην Ελλάδα, Αλβανοί, Βούλγαροι, Πολωνοί, Ρουμάνοι, Γεωργιανοί, Ρώσοι, Ουκρανοί κλπ φέρνουν τους πατεράδες, μανάδες, θείους κα θείες, στην Ελλάδα και αποκτούν σύνταξη από τον ΟΓΑ και το ΙΚΑ ύψους 486 ευρώ το μήνα!!!!! Για να πάρει αυτά τα χρήματα ένας Έλληνας από την άλλη, θα πρέπει να δουλέψει 15 χρόνια τουλάχιστον που είναι και το κατώτερο όριο ετών εργασίας για να λάβει κάποιος σύνταξη στην Ελλάδα.

Μα καλά ρε λαμόγια και γραικύλοι, γιατί αυτός ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων και γιατί οι Έλληνες πρέπει να δουλέψουν 15 χρόνια για να πάρουν την ίδια σύνταξη που παίρνουν οι παράνομοι λαθραίοι που μπούκαραν από το παράθυρο στη χώρα? Πείτε μας ρε νταβατζήδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ γιατί όλα αυτά? Μήπως σας γαμάνε τόσο καλά οι λαθραίοι που τους κάνετε τέτοια φοβερά «δωράκια»?

Και δε μιλάμε για λίγες αλλά για χιλιάδες συντάξεις που κοστίζουν στα ασφαλιστικά ταμεία σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο όπως ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ που έβγαλε και αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο στον αέρα…. Όχι δηλαδή ότι δεν το γνώριζαν και τα λαμόγια της ΓΣΕΕ από πριν αλλά βλέποντας να πιάνουν αράχνες οι τσέπες τους και να αρχίζει η λόρδα σε λίγα χρόνια, αναγκάστηκαν να τα πούνε στον αέρα….

Και μετά θέλουν να σώσουν και τα ταμεία, πως θα τα σώσετε ρε αλήτες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. όταν σε λίγα χρόνια και από το 2012 και ειδικά μέχρι το 2023, θα κληθούν τα ασφαλιστικά ταμεία να πληρώσουν ξαφνικά, εκατομμύρια συντάξεις στους λαθραίους που παρανόμως έγιναν νόμιμοι?

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ, ΑΛΕΚΟΥΣ, ΑΛΕΞΗΔΕΣ, ΑΛΕΚΟΥΛΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ.

ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.... ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ..... ΡΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΡΑΧΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑ


Πηγές: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: