ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Χτες στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμωνα οι αναρχοβλαμμένοι κόλλησαν αφίσες.

ΓΡΑΦΟΥΝ:

Μια δράκα από χουντικά λείψανα, κομματικά στελέχη του Καρατζαφέρη και του μπουμπούκου και παρακρατικούς νεοναζί μετρημένοι στα δάχτυλα ξερνάνε ρατσιστικό δηλητήριο και δεν κρύβουν την θρασυδειλία τους αφού στέκουν δουλικά μπροστά στους κυρίαρχους και παριστάνουν τους δυνατούς στους μετανάστες και τις μετανάστριες.


Λάτρεις της ησυχίας, της τάξης και της ασφάλειας.Θεματοφύλακες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας. Οπαδοί της Ελληνικής αστυνομίας η οποία δεν παραλείπει να τους επιδεικνύει την εκτίμησή της με πογκρόμ, εισβολές σε σπίτια, ξυλοδαρμούς, συλλήψεις και απελάσεις μεταναστών και μετανάστριων.

Μετά τη μαζωξή τους στις 19/1, κατέφτασε στο οικείο Α.Τ. μέχρι και ο αρχισερίφης Μαρκογιαννάκης για να τους εγγυηθεί εντονότερη αστυνομοκρατία.

Μια δράκα, καθοδηγούμενη και υποστηριζόμενη από τους ίδιους διαμερισματικούς συμβούλους που στέλνουν μπράβους και παρακρατικούς για να επιτεθούν και να τραμπουκίσουν όποιον και όποια αντιστέκεται στην αλαζονία των δημάρχων, των εργολάβων, της μίζας και του τσιμέντου, ως έκαναν στις 28/1 στο πάρκο Λέλας Καραγιάννη στις οδούς Πατησίων και Κύπρου, το οποίο 2 μέρες πριν είχε φροντίσει ο αρχοντάς τους Κακλαμάνης να ισοπεδώσει.

EΝΩ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:

ΠΙΣΩ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ:

καταληψη Βίλλα Αμαλίας
Αχαρνών 80 και Χέυδεν

Η προσπάθεια τους να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους φανερώνει το πόσο πολύ τους έχει πειράξει η νόμιμη αντίδραση των κατοίκων στη γκετοποίηση της περιοχής. Οι αναρχοβλαμμένοι θεωρούν θα καταφέρουν με αυτό τον τρόπο να σταματήσουν τις νέες κινητοποιήσεις των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμωνα αλλά και να προλάβουν ανάλογες κινητοποιήσεις και άλλων περιοχών που αντιμετοπίζουν παρόμοια προβλήματα εγκληματικότητας και λαθρομετανάστευσης.

ΟΙΚΤΡΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ είναι οι προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ, και του Κ.Κ.Ε αν νομίζουν ότι οι κάτοικοι θα σταματήσουν εδώ.

Πολλά θα μπορούσαμε να γράψουμε για τις μπουρδολογίες τους αλλά δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.

Απλώς παραφράζουμε το σύνθημά τους λέγοντας:
ΠΙΣΩ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Τις αφίσες θα μπορουσαμε να τις κατεβάσουμε αλλά τις αφήσαμε για να καταλάβει και τελευταίος Έλληνας της περιοχής ποιοί είναι απέναντί του.

Πηγές: ΕΓΕΡΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: