Οι φίλοι του Γκρουέφσκι


Συνέδριο θα οργανώσει ο Σύριζα το επόμενο σαββατοκύριακο και οι πολυποίκιλες ομάδες του προετοιμάζονται για τη καλύτερη δυνατόν εκπροσώπηση.

Πληροφορούμεθα από τις εφημερίδες (ελευθεροτυπία) ότι το Αριστερό Ρεύμα προωθεί την υποψηφιότητα του γραμματέα του κόμματος Νίκου Χουντή, ενώ η Ανανεωτική Πτέρυγα προβάλλει ως κυρίαρχη την υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη.

Επίσης, ότι υποψηφιότητα μπορεί να κατατεθεί και από τη μικρότερη τάση του ΣΥΝ, το Κοκκινοπράσινο Δίκτυο. Το Αριστερό Ρεύμα εκτός της υποψηφιότητας του Νίκου Χουντή εκτός απροόπτου δεν αναμένεται να στηρίξει κάποιο άλλο στέλεχος του κόμματος.

Ακόμη, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνοντας τη 2η θέση της ευρωλίστας. Πιθανότατα θα είναι γυναίκα για τις ανάγκες των ισορροπιών και θα προέρχεται από τη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκπροσώπηση της ομάδας των «φιλοσκοπιανών» δεν έχει ανακοινωθεί-συμπληρώνουμε εμείς.

Να συμπεράνουμε ότι δεν τα βρήκαν μεταξύ τους ή απλά έχουν απορροφηθεί οι φίλοι –όχι του Γκρουέφσκι, αλλά των σκοπιανών οι οποίοι στηρίζουν πανηγυρικά το Γκρουέφσκι- στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες;

συνέχεια
εδώ
Πηγή:greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: