ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ

ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΟΡΓΗΣ. – ανανεώνεται συνεχώς

Νεώτερα άρθρα: Πλήρης Αργεντινοποίηση της Ελλάδας: Το πρωΐ ξεπουλούν, το βράδυ “εκτελούν”. Γιατί τον Σωκράτη; Η απάντηση με απλά λόγια.

Η ταυτότητα των δολοφόνων. Το παρακράτος του τρόμου και των συμφερόντων.

ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

>Σίγουρα αλλοδαποί τουλάχιστον δύο από τους δράστες. Αναζητούνται και όσοι βγήκαν με “άδειες” από φυλακές για το Σαββατοκύριακο, στο μοντέλο εκτελέσεων τύπου Βλαστού και Αλλοδαπών στον Βύρωνα. Για την “υποστήριξη” της επίθεσης και όχι το εκτελεστικό μέρος, που μάλλον ήταν εισαγόμενοι εκτελεστές.

13 σφαίρες ο ακριβής αριθμός που δέχτηκε., από όπλο τύπου “Ούζι” (2 Glock όπως έγινε γνωστό αργότερα, που είχαν χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις της “Σέχτας” των γερμανοτσολιάδων). Μόνο μία φορά έχει χρησιμοποιηθεί Ούζι σε τρομοκρατική επίθεση. Πανομοιότυπη επίθεση με αυτή που έγινε στην Βούλα.

Όλα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου με αλλοδαπούς δράστες που έρχονται και φεύγουν (γι’ αυτό δεν είχαν και κουκούλες οι δύο).

Honda Civic το αυτοκίνητο των δραστών, κλεμμένο πριν δύο ημέρες από τον Άλιμο, το οποίο βρέθηκε καμμένο δύο ώρες μετά την ενέργεια. Συνοδευόταν και από μοτοσικλέτα.

Στο σπίτι του στην Ηλιούπολη στις 5.26 δύο (για πέντε λένε οι τελευταίες πληροφορίες) δράστες του έστησαν καρτέρι και τον δολοφόνησαν.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποιος του χτύπησε το κουδούνι γύρω στις 05:25 το πρωί και του είπε ότι του κλέβουν το αυτοκίνητο. Τότε αυτός κατέβηκε και βγαίνοντας από την πολυκατοικία των γάζωσαν με όπλο αφήνοντας τον νεκρό. 20 σφαίρες δέχτηκε το παλικάρι.

Σύμφωνα με κάποιους μάρτυρες είδαν δύο ή τρία άτομα να φεύγουν τρέχοντας από τη σκηνή και να μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο.

Λίγο μετά αργότερα (07:10) το πρωί η αστυνομία βρήκε ένα ΙΧ καμένο μερικά χιλιόμετρα μακριά από την Ηλιούπολη.( http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0u6Jiz7T1)

Μπορεί ο Σωκράτης να είχε γίνει “μέρος του συστήματος”, δεν έπαυε όμως να ήταν μία ωρολογιακή βόμβα στην εξουσία των βαρώνων, στην παντοδυναμία των ΜΜ”Ε”.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σωκράτης ήταν ο ΜΟΝΟΣ που είχε εκφράσει αντίθετη άποψη στις:

-Υποθέσεις Ντόπινγκ Ελλήνων αθλητών που ήταν ο μόνος που υπεράσπισε τους αθλητές μπροστά στη λαίλαπα των συκοφαντών.

-Υπόθεση Βατοπαιδίου. Ο μόνος που μιλούσε ενάντια στην σκευωρία.

-Υποθέσεις “τρομοκρατικών επιθέσεων”. Ενώ όλα τα κανάλια έγλυφαν, ο Σωκράτης τα έχωνε κανονικά.

Ιδιαίτερα γι’ αυτές τις θέσεις του ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΘΕΙ από τα γνωστά κορόιδα (ή επαγγελματίες) τρομοκρατολάγνους. Διαβάστε (κλικ στην εικόνα). Γνώμη μας όμως πως ακόμα και αν αναλάβουν την ευθύνη οι γνωστοί παρακρατικοί, θα είναι ακόμα μία μαϊμού ανάληψη. Δεν παύει όμως η ενέργεια να είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ και σηματοδοτεί γενικό πόλεμο εις βάρος των καθαρμάτων που ασελγούν πάνω στη χώρα.

Ο Σωκράτης όμως ασχολήθηκε και με τους βαρώνους των ΜΜ”Ε” (άσχετα αν είχε μπλέξει με αυτούς). Συγκεκριμένα:

-Είχε ασχοληθεί επανειλημμένα με την υπόθεση πλαστών τιμολογίων επιχειρηματιών γνωστού τηλεοπτικού σταθμού.

-Είχε ανοιχτή διαμάχη με τον γνωστό δημοσιογράφο, Μάκη Τριανταφυλόπουλο και με επιχειρηματίες περί αυτού.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας δεν χτυπήθηκε ως “δημοσιογράφος” αλλά ως ένας άνθρωπος που είχε αποκτήσει μεγάλη, ασύμμετρη δύναμη στην ενημέρωση. Χτυπήθηκε ως “blogger” έστω και αν ανήκε σε κάποιο “σύστημα”. Όλοι γνώριζαν ότι ο Σωκράτης ήταν ανεξέλεγκτος και ανυποχώρητος σε ορισμένα θέματα.

Δε μπορούσαν να εμπιστευθούν σε έναν άνθρωπο “που δεν βγήκε από τα φυτώρια τους” μία τέτοια δύναμη.

Ενδεικτικός, ο τρόπος που κάλυψε το ρεπορτάζ το Mega. Όχι, εντέλει ο Χασαπόπουλος δεν είναι διαπλεκόμενος, είναι απολύτου χαμηλής νοημοσύνης.

Όπως και ο Οικονόμου στον Σκάι. Εάν βλέπατε ποια blogs ανέφερε ως “παράδειγμα υψηλής αναγνωσιμότητας” θα τραβάγατε τα μαλλιά σας. Θα καταλαβαίνατε όμως ποιοί δικτυακοί τόποι είναι εγκάθετοι του συστήματος.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: