ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ. ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ


Θάρσει˙ λέγων ταληθές  ου σφαλή ποτέ (έχε θάρρος˙ όταν λέγεις την αλήθεια, δεν θα σφάλεις ποτέ).(Σοφοκλής)
Ελευθέρου γαρ εστι ταληθή λέγειν (του ελευθέρου είναι βέβαια ίδιον την αλήθεια να λέγει).(Μένανδρος)

Όπως είναι γνωστο σήμερα (δείτε το ανωτέρω βίντεο) σε μία πρωινή εκπομπή ο νεανικής ηλικίας εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής χαστούκησε την εκπρόσωπο του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη και έρριξε ένα ποτήρι νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι νομίζω κ. Δούρου.

Ενώ είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με  το θέμα, μετά τις «συγκινητικές» δηλώσεις του Προέδρου κ. Παπούλια, τις δηλώσεις του δηλωσία περί πατρίδας και την εκρηκτική εκμετάλλευση του γεγονότος από τα «δημοκρατικά» μας κόμματα, τη Νέα ΝΔ του δηλωσία κ. Σαμαρά, του ΠΑΣΟΚ του δηλωσία και σφάκτη κ. Βενιζέλου και τη «δημοκρατική» Ρεπούσια ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί κανείς να σιωπά.

Παρατηρώ λοιπόν έχοντας υπόψην μου τα ανωτέρω σοφά των προγόνων μας, χωρίς βεβαίως να διεκδικώ το άλάθητο του Πάπα:

1.    Δεν υπάρχει χειρότερος φασισμός από τον παρόντα νεοταξικό φασισμό που υποδούλωσε τη χώρα και καταστρέφει τον Ελληνισμό, μετά από προετοιμασία από το 1996.
2.    Συνεπώς οι νεοταξικοί φασίστες, όργανα ξενοκίνητου φασισμού που απεμπόλησαν την εθνική κυριαρχία, δολοφονούν τους Έλληνες και εκποιούν τον Εθνικό πλούτο δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα να ομιλούν για δημοκρατία.
3.    Τα ανωτέρω δεν σημαίνουν ότι ο γράφων ασπάζεται τις ακραίες θέσεις της Χρυσής Αυγής που την ενίσχυσε η αντεθνική ανθελληνική λαθρομεταναστευτική πολιτική των νεοταξικών κομμάτων και των αρρωστημένων ψευτοδιεθνιστικών ιδεολογιών κομμάτων (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ , το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι άλλου νεοταξικού φασιστικού παπά ευαγγέλιο). 
4.    Που τις υποστηρίζει στη συζήτηση λίαν μαχητικά η μία εκ των δύο κυριών (δείτε το βίντεο).
5.    Το συμβάν όμως είναι φανερό ότι δεν είχε να κάνει με την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής όπως όλοι οι ψευτοδημοκράτες προσπαθούν να δείξουν για λόγους που θα αναφέρω. 
6.    Ένας ευέξαπτος νεαρός (δείτε το βίντερο)  προκλήθηκε από δύο γνωστότατες εριστικές κυρίες. 
7.    Η μία αφού τον διέκποπτε και δεν τον άφηνε να μιλήσει (δείτε το βίντεο)  αφού συζήτησε μαζί του επί μακρόν επεμβαίνοντας στην ομιλία του του είπε ότι δεν συνεργάζεται μα φασισταριά για να απαντήσει αυτός «παλλιοκουμούνι» για ναω ψπει η κυριά  επίσης ότι δεν θα αφήσει να την κάνουν σαπούνι. 
8.    Η ετέρα αφού τον προικάλεσε αν πήρε αναβολή από μ΄λια δίκη που αυτός ισχυρίστηκε ότι την υποθάλπει ο ΣΥΡΙΖΑ (δείτε το βντεο) του είπε ότι θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια χρόνια πισω οπότε εκνευρισμένος ο νεαρός της πέταξε ένα ποτήρι νερό. 
9.    Η άλλη επεμβαινοντας του πέταξε μία εφημερίδα  οπότε αυτός χειροδίκησε. 
10. Το συμβαν ενθυμίζει ποδοσφαιρικό αγώνα όπου εξυβριζόμενος ποδοσφαιριστής δεν συγκρατεί τα νεύρα του χειροδικεί και αποβάλλεται.

Το γεγονός προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ο δηλωσίας Σαμαράς,  ομιλών,  αυτός που την υποδουλώνει,  περί πατρίδας (ειλικρινά ανακατεύεται το στομάχι μου όταν ακούω τον Σαμαρά να ομιλεί περί πατρίδας) με στόχο, να τρομάξει τους Έλληνες με τη Χρυσή Αυγή για να τους συσπειρώσει όπως νομίζει στα προδοτικά του μνημόνια υποδούλωσης της Ελλάδας.
-      Το ίδιο και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, που προσπαθούν όλοι μαζί αυτοί οι ξενοκίνητοι νεοταξικοί φασίστες να εξαγνιστούν μέσω της Χρυσής Αυγής.

Ήδη όμως επιτυγχάνουν το αντίθετο.
-      Θα επλαγούν όταν με την πολιτική τους αυτή δουν να γιγαντώνεται η Χρυσή Αυγή. 
-      Για τον απλούστατολόγο ότι ο απλός λαός που επί χρόνια προσπαθούν να τον αποβλακώσουν αλλά ήδη τους ένοιωσε στο πετσί τους και τους κατάλαβε θα σκεφθεί,δυστυχώς,  ότι ισχύει και στην περίπτωση αυτή το αντίθετο από ότι λένε οι δοσίλογοι Σαμαράδες και Βενιζέλοι. 

Όσον αφορά τον κ. Παπούλια,
-      που ανέχθηκε την απεμπόληση της Εθνικής κυριαρχίας, 
-      που ανέχθηκε την εξαθλίωση των Ελλήνων μέσω της εσωτερικής υποτίμησης, 
-      που μας ζήτησε να μην «ένοχλούμε» τον Παπαδήμο, 
-      που μίλησε για «εθιμοτυπική επίσκεψη» των Θεοδωράκη, Γλέζου και Καθηγητή Κασιμάτη που πήγαν να του επισημάνουν τον ρόλο του ως εγγυτή της Εθνικής ανεξαρτησίας,
-      σεβόμενος το αξίωμα του δεν θα σχολιάσω τις σημερινές λίαν δημοκρατικές του «συγκινητικές»  δηλώσεις. 

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: