Παρέμβαση Μιχαλολιάκου στον Τράγκα για Κασιδιάρη


Πηγαίνετε το στο 26:00

Η εθνικιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή κηρύσσει ολοκληρωτικό πόλεμο στα σοβιετικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης και συγκρούεται με την 4η εξουσία και όλο το σύστημα - από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά - ενώνεται σε μια γραμμή, μια ανθελληνική γροθιά και τάσσεται ενάντια του μοναδικού κόμματος που μπορεί να φέρει την κάθαρση, του μοναδικού τους φόβου, του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος.

Μόλις ξεπεράσουμε το 10% το σύστημα έχει τελειώσει. Και όσοι δικαιολογημένα ακόμα εμμένετε στον συντηρητισμό και την μετριοπάθεια διαβάστε την σημασία του χθεσινού γεγονότος:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&a...

Θέλετε να ξεμπερδέψετε με το χρέος; Να έχετε μια οικονομία πρότυπο, όπως αυτή που ήρθε και κατέστρεψε η παρασιτική μεταπολίτευση; Θέλετε να πληρώσουν οι νταβατζήδες; Αν ναι, ΜΟΝΟ Χρυσή Αυγή!

Σύριζα-ΚΚΕ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ όλη η μούργα στην υπηρεσία και το payroll του Μπόμπολα, το σύστημα που σας εξουσιάζει. Οι μάσκες έπεσαν, οι δήθεν αγωνιστές του λαού εχθές φασώθηκαν παθιασμένα με την πλουτοκρατική μπουρζουαζία της ζοφερής μεταπλιτευτικής μας κατάντιας.

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: