Ενημέρωση προς τον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό



ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει κάποιες εξωκοινοβουλευτικές πολιτικές δυνάμεις με ποσοστά που δεν ξεπερνούν το 1%, να μοιράζουν φυλλάδια και ανακοινώσεις, και να καλούν το λαό να ξεσηκωθεί κατά της κυβέρνησης για τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
Όλοι αυτοί που λένε ότι είναι της ΑΝ.ΤΑ.Ρ.ΣΙ.Α. είναι εχθροί της Ελλάδας και της Δημοκρατίας και αυτό που θέλουν είναι να αιματοκυλίσουν τη χώρα, για να περιέλθει αντιδημοκρατικά η εξουσία σε αυτούς.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η υποκινούμενη μέθοδος των λαϊκών εξεγέρσεων οδηγεί τους λαούς σε εμφυλίους πολέμους, με τεράστιες και ανυπολόγιστες καταστροφές. Όλοι αυτοί είναι εχθροί της Ελλάδος και της Δημοκρατίας και αυτό που θέλουν είναι να καταλάβουν αντιδημοκρατικά την εξουσία, αφού πρώτα αιματοκυλίσουν το λαό.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης εξαπάτησαν το λαό και πήραν την ψήφο του πριν τρεις μήνες και ενώ υποσχέθηκαν επαναδιαπραγμάτευση με ευνοϊκούς όρους και δεσμεύτηκαν για 18 μέτρα ανακούφισης του λαού, τα ξέχασαν όλα. Η λύση στα Δημοκρατικά πολιτεύματα, δεν είναι η εξέγερση και ο εμφύλιος πόλεμος. Αυτή είναι η πλήρης καταστροφή και αυτό επιδιώκουν οι εχθροί της Ελλάδος.
Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.
Έτσι σκέπτονται και ενεργούν οι έχοντες Δημοκρατική συνείδηση. Όλοι οι άλλοι που μιλούν για εξεγέρσεις και εμφυλίους πολέμους είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΕΧΘΡΟΙ της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Γιάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας - Μελετητής
http://epanastasilae.blogspot.gr/
pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια: