ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ... ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ...!!!

Ένας άνδρας κάηκε σήμερα ζωντανός από το οργισμένο πλήθος χριστιανών που βγήκε στους δρόμους της Καντούνα, στη βόρεια Νιγηρία, οπλισμένο με μαχαίρια και ρόπαλα και επιτίθετο σε όσους θεωρούσε ότι είναι μουσουλμάνοι.

Η επίθεση έγιανε στο πλαίσιο «αντίποινων» μετά την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα κοντά σε εκκλησία της πόλης, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 3 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο δράστης.

Συγκεκριμένα, το οργισμένο πλήθος επιτέθηκε στον οδηγό μιας μοτοσικλέτας και στη συνέχεια απέσπασε την μηχανή του, την πέταξε πάνω του και τον περιέλουσε με βενζίνη, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ένας αξιωματούχος των σωστικών συνεργείων επιβεβαίωσε το θάνατο του οδηγού της μοτοσικλέτας, σημειώνοντας ότι τα μέλη των σωστικών συνεργείων δεν κατάφεραν να τον σώσουν επειδή οι επιτιθέμενοι ήταν πάρα πολύ βίαιοι.

«Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις επιβεβαιωμένοι θάνατοι» από την έκρηξη κοντά στην εκκλησία, η οποία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα άλλος αξιωματούχος των σωστικών συνεργείων.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: